Ny examinerade lön

Senast uppdaterad för mer än ett år sedan
Taggar
Margarita Trinny
Margarita Trinny Rocha Vasquez

Hej! Jag undrar om vilka grund en kan ta upp som ny examinerad förskollärare (icke legitimerad) på arbetsintervju för att inte få en låg lön. Tack i förhand för tipset

  • Skapad 2016-07-02
Margarita Trinny

Om Margarita Trinny Rocha Vasquez

Margarita Trinny Rocha Vasquez har inte skrivit någon presentation

Vesa
Vesa Saranpää

Ta gärna kontakt med din lokalavdelning, de brukar ha en ganska bra koll på lönestatistik i sin kommun.

  • Skapad 2016-08-11 15:19
Vesa

Om Vesa Saranpää

Arbetar för närvarande i Norrköpings lokalavdelning som fackligförtroendeman. Brinner för villkorsfrågor, särskilt då gällande den bortglömda skolformen förskoleklass. Sitter med i Lärarförbundets referensorgan för förskoleklass och grundskola. Även en del av verksamhetsåret i Region Linköping. Jag är ombudsutbildare och vice ordförande. Är även huvusskyddsombud och regionalt skyddsombud. Förutom förskoleklass är barn med särskilda behov en fråga som berör mig. "Hur skall vi skapa en inkuderande skola, en skola för alla?"

Karin
Karin Larsson

Svår fråga, du ska tänka på en lön som du skulle vara nöjd med! En lön som känns motiverande och bra. Kolla statistik, men lägg på ganska rejält, statistik är gamla siffror och nu är arbetsmarknaden sådan att du kan ge en större summa pga lärarbrist!

  • Skapad 2016-07-04 08:09
Karin

Om Karin Larsson

Jag jobbar som lärare i förskoleklass på Lilleskog skola. Är arbetsplatsombud där sedan okt-17. När jag jobbar på Lärarförbundet Lidköpings styrelse har jag uppdrag som sekreterare, opinionsansvarig och tar hand om förskola/förskoleklass frågor. Jag har varit med i styrelsen sedan 2011.

Häng med i diskussionen

Med ett konto på lararforbundet.se kan du fråga, svara och diskutera med 230 000 lärare. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här

Relaterade diskussioner

2014-08-11

Lön efter legget

Senaste inlägget: Blir lätt att man bara ser den del man själv är involverad i. Om man ska se på hela organisationen håller jag med Kristina om att de som gör ett gott arbete i klassrummen och i HELA verksamheten...

Taggar
2015-11-03

Idrottslärare

Senaste inlägget: Uppsala Kommun

Taggar