Lärarförbundet
Bli medlem

Detta är ett inlägg från Genèveskolans blogg

Bonjour bloggen!

​Dags för en uppdatering och sammanfattning av de senaste veckorna.

Jisses vad tiden har rusat förbi, det har varit hektiskt på jobbet med slutprov/bedömningar och betygssättning som det alltid är i Maj. Parallellt med detta har min projektgrupp jobbat med vår hemuppgift som skickades in i fredags.

Jag har kontaktat olika delegater från Sverige, både från regering/arbetsgivare/arbetstagare och mitt fackförbund och fått svar på våra frågor. Min projektgrupp har haft möten online några ggr och diskuterat formuleringar, svar och jämfört likheter/olikheter. Intressant sätt att förbereda sig inför det som nu komma skall.

Jag sitter i skrivande stund på bussen ut till Arlanda, jag har packat väskan, packat ur, packat om och hoppas innerligt att min planering för att uppfylla konferensens dress-code håller.

GeneveskolanPackning

Det är just nu med blandade känslor jag åker, jag kommer sakna min familj, alla de härhemma. Men jag är samtidigt upprymd, förväntansfull och det pirrar ordentligt i magen.

Väl nere på plats i Geneve kommer jag att uppdatera bloggen oftare, för att ni som läsare ska kunna följa och ta del av vad som sker under ILC när jag är på plats.

Arrivederci Sverige, ses om några veckor.

/Katrin

Frågor & Svar