Lärarförbundet
Bli medlem

Detta är ett inlägg från Genèveskolans blogg

Bonjour bloggen!

​Dags för en uppdatering och sammanfattning av de senaste veckorna.

Jisses vad tiden har rusat förbi, det har varit hektiskt på jobbet med slutprov/bedömningar och betygssättning som det alltid är i Maj. Parallellt med detta har min projektgrupp jobbat med vår hemuppgift som skickades in i fredags.

Jag har kontaktat olika delegater från Sverige, både från regering/arbetsgivare/arbetstagare och mitt fackförbund och fått svar på våra frågor. Min projektgrupp har haft möten online några ggr och diskuterat formuleringar, svar och jämfört likheter/olikheter. Intressant sätt att förbereda sig inför det som nu komma skall.

Jag sitter i skrivande stund på bussen ut till Arlanda, jag har packat väskan, packat ur, packat om och hoppas innerligt att min planering för att uppfylla konferensens dress-code håller.

GeneveskolanPackning

Det är just nu med blandade känslor jag åker, jag kommer sakna min familj, alla de härhemma. Men jag är samtidigt upprymd, förväntansfull och det pirrar ordentligt i magen.

Väl nere på plats i Geneve kommer jag att uppdatera bloggen oftare, för att ni som läsare ska kunna följa och ta del av vad som sker under ILC när jag är på plats.

Arrivederci Sverige, ses om några veckor.

/Katrin

Kommentarer:

Katrin
Katrin Friman

Tack så mycket för det Eva :)
Mvh Katrin

  • Skapad 2019-06-10 18:05
Katrin

Om Katrin Friman

Lärare i idrott och hälsa åk 1-6, IKT- pedagog, ledamot i Lärarförbundets styrelse Uppsala. Brinner för dialog och diskussion, förhandling och argumentation, drivande i att synliggöra förbundets arbete och sprida allt vi gör som kanske inte alltid syns i olika sociala medier. Har en förkärlek för paragrafer, samtalsmetodik och att koka soppa på en spik. Tillsammans är vi starka, och jag försöker oftast att tänka både smått och stort, hitta lösningar för att jobba framåt och utvecklas både i min yrkesroll och som person.

Eva
Eva Elmstedt Frisk

Lycka till Katrin! Det ska bli spännande att följa din blogg!

  • Skapad 2019-06-10 07:25

Kommentera inlägget!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här