Lärarförbundet Trollhättan, 2021-03-24

Vårens nätverksträffar

Du vet väl om att Lärarförbundet har kurser, utbildningar och nätverksträffar för alla medlemmar. Här kommer en sammanfattning över de nätverksträffar som är på gång i vår.

Lärarförbundet Trollhättan, 2021-02-18

Sjuk i covid 19? Ska du anmäla arbetsskada?

Har du blivit sjuk i Covid 19? Om du har anledning att misstänka att du smittats på jobbet, så ska det anmälas som arbetsskada/arbetssjukdom. Även en anmälan som leder till avslag kan spela roll för att förhandla fram bättre försäkringar i framtiden. Så anmäl!

Taggar
Lärarförbundet Trollhättan, 2021-02-18

Vi kräver åtgärder för en bättre arbetsmiljö!

Coronaläget försämras tyvärr igen, och det blir allt tydligare att precis allt måste göras för att minska trängsel i alla miljöer, inklusive skola och förskola som arbetsplatser. Smittskydd Västra Götaland är tydliga - ingen trängsel på högstadierna! Trots detta uteblir åtgärder i Trollhättan!

Taggar
Lärarförbundet Trollhättan, 2021-02-03

Snart dags att börja planera nästa läsår!

Det känns säkert som om terminen bara precis har börjat, men det börjar snart vara dags att diskutera organisationen för nästa läsår. Se till att vara förberedd och tänk igenom vad som är viktigt för att det ska fungera för just dig.

Taggar
Lärarförbundet Trollhättan, 2021-02-03

Planera inte när du är sjuk!

Kan chefen kräva en planering för vikarien när jag är hemma och är sjuk?

Taggar
Lärarförbundet Trollhättan, 2021-01-26

Viktiga datum för dig som är ombud!

Nu är datumen för höstens utbildningar och möten satta! Kallelse för resp. träff publiceras på ombudssidan. Utbildningar där anmälan krävs kan också ses i kalendariet.

Taggar
Visa äldre nyheter