Lärarförbundet Trollhättan, 2022-01-13

Vårens ombudsmöten förskola 2022

Här kommer datum och tid för vårens ombudsmöten. Mötet i januari sker digitalt på grund av det rådande läget. Vi kommer att meddela om det blir digitalt eller fysiskt inför resterande möten under våren. Välkomna // Åsa, Julia, Erika & Mikaela

Taggar
Lärarförbundet Trollhättan, 2021-10-24

Tillfällig förflyttning - kan det drabba mig?

Den 1 nov införs resultatenheter inom grundskola och förskola i Trollhättan. Förhandlingen avslutades i oenighet, på grund av en enda sak: hanteringen av förflyttningar. Så vad gäller nu? Vilka möjligheter och risker ser vi?

Taggar
Lärarförbundet Trollhättan, 2021-06-23

Ny lön gäller från 27 maj

Det nya löneavtalet mellan Lärarförbundet och Trollhättans stad skrevs på den 27 maj 2021

Lärarförbundet Trollhättan, 2021-05-04

Pensionsdags?

Är du eller någon medlem på din arbetsplats på väg att gå i pension?

Lärarförbundet Trollhättan, 2021-02-18

Sjuk i covid 19? Ska du anmäla arbetsskada?

Har du blivit sjuk i Covid 19? Om du har anledning att misstänka att du smittats på jobbet, så ska det anmälas som arbetsskada/arbetssjukdom. Även en anmälan som leder till avslag kan spela roll för att förhandla fram bättre försäkringar i framtiden. Så anmäl!

Taggar
Lärarförbundet Trollhättan, 2021-02-18

Vi kräver åtgärder för en bättre arbetsmiljö!

Coronaläget försämras tyvärr igen, och det blir allt tydligare att precis allt måste göras för att minska trängsel i alla miljöer, inklusive skola och förskola som arbetsplatser. Smittskydd Västra Götaland är tydliga - ingen trängsel på högstadierna! Trots detta uteblir åtgärder i Trollhättan!

Taggar
Visa äldre nyheter