Lärarförbundet
Det är många som ringer till oss just nu och väntetiden kan ibland vara lång. Har du frågor om din faktura kan du läsa mer här. →
Bli medlem

Beskrivning Partille

Vi finns här för dig. Här hittar du information om hur vi har organiserat vår avdelning och hur du kan komma i kontakt med oss.


Välkommen till Lärarförbundet i Partille!

Lärarförbundet är den största lärarorganisationen i Partille. Vi är tillsammans drygt 830 medlemmar i lokalavdelningen och finns i förskola, grund- och gymnasieskola, kommunens musik- och dansskola samt även i förskolor och skola i privat regi.

På så gott som samtliga arbetsplatser har förbundet ett arbetsplatsombud som du kan vända dig till. Vill du nå någon i lokalavdelningens styrelse hittar du kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Några frågor som Lärarförbundet i Partille arbetar med är:

  • Lön
  • Arbetsmiljö/ utbildningsmiljö och inflytande över skolans verksamhet
  • Enskilda medlemsärenden

Lärarförbundet på webben

På lokalavdelningens webbsida hittar du information om aktuella frågor som Lärarförbundet driver och vilka medlemsaktiviteter som är på gång.

Lärarförbundet arbetar på olika sätt med yrkes- och villkorsfrågor för att utveckla en stark och professionell lärarkår. Mer information om vad Lärarförbundet stör för och vilka förmåner du har tillgång till som medlem hittar du på www.lararforbundet.se.

Kontakta oss

Telefon: 031-7929755
E-post: lararforbundet@partille.lararforbundet.se

Besöksadress

Björnbergs väg 11, 43334 Partille

Postadress

Lärarförbundet Partille
Björnbergs väg 11
43334 Partille

Huvudskyddsombud

Huvudskyddsombuden utses av avdelning för att samordna skyddsombuden. Läs mer om olika skyddsombud.

Avdelningsstyrelsen