Lärarförbundet
Bli medlem

​Kallelse till årsmöte för Lärarförbundet Folkhögskola 2022

Alla medlemmar i Lärarförbundet Folkhögskola hälsas med detta välkomna till avdelningens årsmöte den 15 mars 2022. I vår organisation har varje medlem en röst. Mötet genomförs digitalt med start kl15.00.

För att delta som röstande medlem vid årsmötet krävs att du anmäler dig här senast 7/3. När du är anmäld kommer du i god tid få en länk till mötet.

Mötestider

15.00 – 18.00 (teknisk incheckning från 14.30)

Årsmötet startar 15.00 med en inledning ordförande Tomas Rosengren och avslutas senast 18.00

Handlingar och information om teknisk support tillgängliggörs i god tid innan årsmötet och kommer ligga i kursportalen och på den här hemsidan.

Förträffar

Inför årsmötet kommer vi erbjuda två tillfällen där du som medlem har möjlighet att ställa frågor till styrelsen och diskutera de frågor som står på agendan. Mötena äger rum måndagen den 14/2 klockan 16.00 och onsdagen den 23/2 kl 16.00. Klicka på respektive länk för anmälan så får du en länk innan mötet. Välkommen!

Du har även möjlighet att själv motionera till årsmötet. Motioner kan skickas in t o m 28/2 och mejlas till ordförande enligt mejladressen nedan.

I de fall ni är flera medlemmar som deltar i mötet tillsammans på er arbetsplats finns möjlighet till ekonomisk ersättning för mat/fika från avdelningen. Läs mer om hur ni går tillväga här.

Vid frågor om årsmötet kontakta Tomas Rosengren, ordförande i avdelningsstyrelsen tomas.rosengren@lararforbundetavdelning.se

Välkommen önskar avdelningsstyrelsen för Lärarförbundet Folkhögskola!

  • Skapad 2022-02-08
Frågor & Svar