Lärarförbundet
VIKTIG INFORMATION OM FAKTUROR
Månadsfakturor och påminnelser har på grund av tekniska problem inte gått i väg i tid. Vi ber om ursäkt för det som hänt och gör allt vi kan för att rätta till felen.
Du behöver inte höra av dig till oss. Fakturan skickas så snart det är möjligt och förseningen kommer inte påverka ditt medlemskap eller din försäkring. Läs mer →
Bli medlem

Språkläraren Karin Nygårds vinnare av Guldäpplet 2014

Årets vinnare av it–stipendiet Guldäpplet tilldelas Karin Nygårds, lärare på Sjöstadsskolan i Stockholm. Hon får ta emot priset för sina stora insatser att lyfta digitalkunskap i undervisningen, med verklighetsanknutna uppgifter.

Prisceremonin för Guldäpplet gick av stapeln på Skolforum, och Karin Nygårds lärare i svenska och svenska som andraspråk på Sjöstadsskolan i Hammarby sjöstad, hyllades för sitt kreativa arbetssätt att ge eleverna verktyg för att utveckla sitt språk och behärska sin digitala miljö.

Nominerade till it- stipendiet 2014

Nominerade till årets it-stipendium var även Ulrika Jonson, grundskollärare och specialpedagog på Vallaskolan i Södertälje kommun och Jacob Möllstam, lärare i matematik, svenska, NO och engelska i grundskolans tidigare år (F-6) och IT-pedagog, Jonsereds skola, Partille kommun.

Guldäpplejuryns särskilda pris 2014

Guldäpplejuryns särskilda pris tilldelas i år, Ylva Pettersson, lärare i historia och kulturhistoria på Katedralskolan i Skara. Hon är även styrelsemedlem Wikimedia Sverige.

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här