Lärarförbundet
Bli medlem

Solidaritet i praktiken - medlemsengagemang med internationellt perspektiv

Ta chansen att inspireras och lära dig mer om Lärarförbundets internationella arbete. Anmäl dig till konferensen "Solidaritet i praktiken - medlemsengagemang med internationellt perspektiv" som äger rum 20-21 april 2020.

Konferensen riktar sig till dig som är intresserad av internationella frågor och som vill arbeta med att sprida engagemanget vidare. Konferensen vänder sig både till förtroendevalda och medlemmar.

Vi utbyter erfarenheter och planerar för; medlemskvällar, utbildningar, kampanjarbete, stipendier, studieresor, vårt utvecklingssamarbete, trender inom lärarfacken i världen, Agenda 2030, tema-diskussioner, Fairtrade, regionala nätverk samt arbete emot kränkningar.

Varje region kommer att ha fem platser och uttagning av deltagare sker i samråd med regionkontoren. Vi rekommenderar en blandning av nya och tidigare deltagare.

Kursledare är Eva Elmstedt Frisk, Joakim Olsson och Robert Gustafson på Internationella Enheten.

Datum: 20-21 april 2020

Tid: Måndag 10.00 – 17.00, Tisdag 9.00 – 16.00

Plats: Lärarnas Hus Segelbåtsvägen 15, Stockholm

Anmäl dig här

Informera gärna din avdelning innan du anmäler dig.

Vid frågor maila Katarina Burstein på katarina.burstein@lararforbundet.se
Anmälan senast 9 mars.

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här