Lärarförbundet
Bli medlem

Så blir vi fler! - Det rekryterande samtalet

Som förtroendevald kan du använda vår nätbaserade rekryteringsutbildning som bygger på boken ”Medlemsmodellen”. På bara 30 minuter får du koll på hur du genomför ett lyckat rekryterande samtal.

Logga in eller skapa ett konto för att ta del av detta innehåll

Kommentarer:

Katarina
Katarina Frisk

Ursäkta att sidan ligger nere just nu. Anledningen är att ett helt nytt styrelsestöd till alla avdelningsstyrelser är på gång att publiceras. Jag har fått besked att det ska komma upp på onsdag 29/6, då kommer även utbildningen "Så blir vi fler" upp igen.

  • Skapad 2016-06-27 11:22
Viktoria
Viktoria Hallin

kommer inte åt utbildningen, får meddelande om att "ingen portal finns på den adressen.."

  • Skapad 2016-06-17 10:47
Viktoria

Om Viktoria Hallin

Jag är tidigarelärare med inriktning ma/no. Har arbetat i förskola, grundskola (1-9), träningsskola & inom EDV (enheten för daglig verksamhet) som Handledare & senare som Samordnare för Lindens Aktivitetscenter. Jag är intresserad av ledarskap, medarbetarskap och specialpedagogik.
Jag arbetar som Biträdande Rektor på Bergby Centralskola & är skolledarombud.

Katarina
Katarina Frisk
Svar till Viktoria Hallin

Ursäkta! Sidan ligger nere just nu pga att ett helt nytt styrelsestöd till alla avdelningsstyrelser är på gång att publiceras. Jag har fått besked att det ska komma upp på onsdag 29/6, då kommer även utbildningen "Så blir vi fler" upp igen.
Hälsningar Katarina Frisk

  • Skapad 2016-06-27 11:24

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här