Lärarförbundet
Bli medlem

Personlig lönecoachning

Tina är en av Lärarförbundets lönecoacher.

Tina är en av Lärarförbundets lönecoacher.

Vill du ha stöd inför ditt lönesamtal? Ska du byta jobb och funderar på vad du bör tänka på? Som medlem får du personlig vägledning och stöd genom vår populära lönecoachning.

Som medlem i Lärarförbundet har du tillgång till personlig vägledning och stöd. Till exempel vår populära lönecoachning!

  • Få tips och stöd inför ditt lönesamtal.
  • Ska du byta jobb och vill ha koll på löneläget innan du skriver under anställningsavtalet?
  • Är du nyexaminerad och funderar på vilken lön du ska ha?

Välkommen att höra av dig till Lärarförbundet Kontakt telefon 0770-33 03 03 för personlig lönecoachning.

Gå med idag
– 3 månader kostnadsfritt!

Tips från lönecoachen
Anders Öberg är en av Lärarförbundets lönecoacher. Hans bästa tips är att vara påläst och förberedd inför ditt lönesamtal. Se fler tips från lönecoachen här.

De absolut bästa tillfällena att påverka lönen är när du är nyexaminerad och ska ta ditt första jobb, eller när du byter jobb. Men självklart går det att påverka lönen däremellan också.

Välkommen att höra av dig till Anders eller någon av hans kollegor på Lärarförbundet Kontakt!


Läs även om Andreas Wendelsson som tagit hjälp av lärarförbundets lönecoacher för att kunna förhandla sin lön med framtida arbetsgivare: "Jag fick värdefulla tips och starka argument inför kommande löneförhandling"

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här