Lärarförbundet
Bli medlem

Nu satsar Lärarförbundet på digital ombudsinfo

I dagarna landar sista numret av Lärarfackligt i brevlådorna. Nu satsar förbundet på att utveckla de digitala kanalerna. Johan Tufvesson, enhetschef på avdelningen för marknad, kommunikation och journalistik, berättar mer.

Logga in eller skapa ett konto för att ta del av detta innehåll

Kommentarer:

Karin
Karin Svedberg

Jag har verkligen uppskattat Lärarfackligt! Den har varit en stor inspirationskälla för mig som ombud och jag kommer att sakna den.
En fördel med att inte alla kanaler är digitala är att det går att läsa dem vid olika tillfällen. Många av oss sitter uppkopplade mycket ändå och det är skönt att få en annan informationskanal ibland. För mig har det även passat bra att kunna läsa den hemma i köket där jag som småbarnsmamma försöker undvika dator och mobil.

  • Skapad 2018-11-27 15:05
Karin

Om Karin Svedberg

Avdelningsombud i Mellersta regionen, representant i den regionala samverkansgruppen.
Arbetsplatsombud på Birgittaskolan.

Ledamot i Valberedningen, RA3.

Ingela
Ingela Wewertz
Svar till Karin Svedberg

Vad roligt att höra att du uppskattat Lärarfackligt! Vi vill gärna ta med det som varit bra med Lärarfackligt in i de digitala nyhetsbreven och fortsätta göra ett innehåll som du vill läsa och kan inspireras av. Fördelen med det digitala är ju att vi kan vara mer aktuella än med tidningen där innehållet måste vara klart en månad före tryck… Fortsätt gärna höra av dig med respons!
Bästa hälsningar Ingela Wewertz, redaktör och kommunikatör

  • Skapad 2018-11-29 11:05

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här