Lärarförbundet
Bli medlem

Nu kan du logga in med BankID

Nu behöver du inte komma ihåg ditt medlemsnummer eller lösenord. Lärarförbundet öppnar nu upp medlemssidorna för inloggning med BankID.

Tidigare har man enbart kunnat logga in med sitt personnummer/mailadress och sitt privata lösenord. Nu har vi utökat möjligheterna för inloggning med BankID. Detta både för att erbjuda fler inloggningsalternativ men också för att göra inloggningen säkrare för våra medlemmar.

BankID är en e-legitimation som gör det möjligt för personer att identifiera sig på internet. Det är en elektronisk ID-handling som är jämförbar med pass, körkort och andra fysiska legitimationshandlingar. På så sätt blir inloggningen mer säker och tillförlitlig.

BankID går att ha installerat både på sin dator och sin mobila enhet som mobiltelefon och surfplatta.

Det går fortfarande att logga in på det gamla sättet och BankID är än så länge enbart ett komplement för de som önskar att logga in på det sättet.

Läs mer om hur BankID fungerar här.

För att du ska kunna logga in med BankID måste du först har aktiverat din medlemsinloggning.

Här aktiverar du som är medlem din webbinloggning.


Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här

Frågor & Svar