Lärarförbundet
Bli medlem

"Nu har jag ett CV som jag är stolt över"

Lärarstudenten Asli Erdal nappade på Lärarförbundets erbjudande om gratis granskning av CV, personligt brev, och profil på Linkedin.

I samarbete med Go Monday erbjuder Lärarförbundet tjänsten CV-granskning där du som medlem kan få utförlig feedback på ditt CV och personliga brev av experter. Genom tjänsten LinkedIn-coaching kan du även få hjälp att förbättra din profil på LinkedIn.

Asli Erdal, som studerar till grundskolelärare, är en medlem som har använt tjänsterna.

– Nu har jag ett konkurrenskraftigt CV som jag kan vara stolt över, säger Asli Erdal.

Varför valde du att använda CV-granskningen?

– Jag kände mig osäker på vad jag skulle göra för att förbättra mitt CV och personliga brev. Eftersom att jag tar examen i sommar och söker jobb till hösten, ville jag försäkra mig om att mina ansökningar är så bra som möjligt.

Kommer du ha användning av informationen du fick?

– Verkligen! Jag har tagit åt mig av all feedback och alla tips jag har fick av experterna. Det var många saker som jag inte hade tänkt på tidigare, men som gör stor skillnad. Vikten av en väl utformad LinkedIn-profil med en snyggt sammanfattad personbeskrivning, är ett exempel på det.

Rekommenderar du att använda tjänsterna?

– Ja! Jag har redan fått mina bekanta att göra det. Att jag fick ett så utförligt svar efter bara tio timmar var imponerande. Effektiviteten och proffsigheten var något som jag uppskattade mycket. Jag har fått många jobberbjudanden efter att jag använt tjänsterna.


Erbjudandet om granskning av CV och personligt brev

Erbjudandet om LinkedIn-coachning

  • Skapad 2020-05-18
Frågor & Svar