Lärarförbundet

Nu är det dags att nominera till 'Årets arbetslag' i Lekeberg

Vilket är Lekebergs mest utvecklingsbenägna arbetslag inom förskola och skola? Nu har du och dina kollegor chansen att bli utnämnd till det mest utvecklingsbenägna arbetslag och vinna en summa pengar.

Lärarförbundet i Lekeberg delar ut ett pris till arbetslag inom förskolan och ett pris till arbetslag inom skolan, som har bidragit till en positiv förändring på sin arbetsplats.

Vilka kan bli årets arbetslag?

Arbetet i arbetslaget ska mynna ut i en positiv effekt där både pedagoger och elever utvecklas. Utvecklingen/förändringen som görs kan vara liten eller stor men ska vara till nytta för verksamheten i ett långsiktigt perspektiv och den måste vara genomförd i praktiken.

Vad vinner man?

Vinnarna erhåller ett belopp på 2500 kronor att använda till gemenskapsbyggande aktiviteter för arbetslaget.

Hur lämnas förslaget in?

Fyll i blanketten ”Ansökan Årets arbetslag” som finns på Lärarförbundet Lekebergs hemsida och skicka den till lararforbundt@lekeberg.lararforbundet.se senast den 19/2- 18.

Hur utses årets arbetslag?

Inlämnade förslag gås igenom av avdelningens styrelse i februari och som sedan tar beslut på styrelsemötet i februari. Utdelningen sker på årsmötet i mars 2017.

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här