Lärarförbundet
VIKTIG INFORMATION OM FAKTUROR
Månadsfakturor och påminnelser har på grund av tekniska problem inte gått i väg i tid. Vi ber om ursäkt för det som hänt och gör allt vi kan för att rätta till felen.
Du behöver inte höra av dig till oss. Fakturan skickas så snart det är möjligt och förseningen kommer inte påverka ditt medlemskap eller din försäkring. Läs mer →
Bli medlem

Marie Wall Almquist - ledamot i förbundsstyrelsen

Kulturskolläraren Marie Wall Almquist är ledamot i Lärarförbundets styrelse. Hon vill särskilt fokusera på musik- och kulturskolan samt hela det estetiska verksamhetsfältet.

Marie Wall Almquist är ledamot i förbundsstyrelsen. Hon tillhör Lärarförbundet i Malmö. Marie är musiklärare på musik- och kulturskola och högskola. Marie är också ordförande i Lärarförbundet i Malmö.

Detta är min hjärtefråga

Att retorikens "alla lärare" också blir praktikens, med särskilt fokus på musik- och kulturskola. Jag brinner också för att samla hela professionen i organisationen.

Det här kan jag bidra med

Generellt - en bred facklig erfarenhet. Särskilt - kunskap och aktuell yrkeserfarenhet från det konstnärliga/estetiska utbildningsområdet.

Min bästa egenskap

Positiv realist, om det kan anses vara en egenskap. Annars kanske uthållig kan vara ett alternativ.

Kontakt

marie.wall.almquist@lararforbundet.se

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här