Lärarförbundet
Bli medlem

Lönestatistik från 2016 för statligt anställda lärare klar

Statligt anställd och vill få koll på hur du ligger till lönemässigt? Nu har arbetsgivarna rapporterat in 2016 års lönestatistik för lärare som är anställda inom staten. Du hittar uppgifterna i medlemsverktyget "Min lön".

Visst vore det bra att veta din löneutveckling de senaste åren och vad andra i lärare i din yrkesgrupp tjänar? Det är en lätt match om du är medlem i Lärarförbundet.

Logga när som helst in på verktyget "Min lön" så får du koll. Du behöver ha ett konto här på webbplatsen.

Lönestatistiken för avtalsområdena publiceras vid olika tillfällen under våren. Nu är statistiken för lärare inom arbetsgivarorganisationen Arbetsgivarverket uppdaterad.

Din avdelning kan ha ytterligare information

Lönestatistiken i Min lön är nu uppdaterad med siffror från september 2016. Du kan ändå gärna kontakta din avdelning. De kan ha ytterligare underlag och information som du kan ha nytta av inför lönesamtalet eller om du ska börja på ett nytt jobb.

Tips inför lönesamtalet

Lärarförbundets arbete med att höja din och alla lärares löner är ett långsiktigt arbete som pågår året runt. Det behöver vi alla hjälpas åt med, tillsammans och individuellt. Du kan bidra genom att förbereda dig inför ditt lönesamtal.

Åtta tips inför ditt lönesamtal

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här