Lärarförbundet
Bli medlem

Lärarmötet: Rätt förutsättningar för lärare i fritidshem

Vill du träffa kollegor och prata om undervisning, samverkan och hur du kan få goda förutsättningar för att genomföra den bästa pedagogiken? Hur ska samverkansuppdraget fungera? Vad innebär undervisning i fritidshem och kombinerat ansvar konkret? Då är du välkommen till Lärarmötet.

Du som är lärare i fritidshem och fritidspedagog har ett helt ovärderligt yrke. Med din unika fritidspedagogik berikar du grundskolan och förskoleklassen. Ta chansen att samtala med andra för att lära av varandra och utvecklas tillsammans.

Temat tar upp läroplanens kapitel om undervisning, samverkan med den obligatoriska delen av skolan, det kombinerade ansvaret man har som lärare i fritidshem när man även har ett estetiskt ämne att planera och undervisa i.

Lärarmötet genomförs i

  • Umeå
  • Karlstad
  • Örebro

Klicka här för att anmäla dig.

På Lärarmötet får du möjlighet att dela erfarenheter och samtal med kollegor från andra fritidshem. Ett gemensamt lärande genom reflekterande samtal.Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här