Lärarförbundet
Bli medlem

Lärarfortbildning: Fortbildning av lärare – för lärare

Lärarfortbildning AB är Sveriges ledande leverantör av kvalificerade kurser och utbildningar för dig som arbetar inom fritidshem, förskola, grundskola och gymnasieskola. Lärarförbundets medlemmar får 25% rabatt vid anmälan.

Sedan 30 år tillbaka är vi specialiserade på fortbildning av lärare, skolledare, arbetslag och hela kommuner. Vi erbjuder uppdragsfortbildning, öppna kurser, konferenser och handledning.

Varje år väljer tusentals lärare och skolledare från hela Sverige att utveckla sig hos oss på Lärarfortbildning. Som lärare är din kompetens helt avgörande för dina elevers framsteg och lärande. Du är en av Sveriges viktigaste människor.

Lärarfortbildning AB ägs av Lärarförbundet, men våra fortbildningar är frikopplade från den fackliga verksamheten och inga krav på medlemskap finns för våra deltagare. Vårt uppdrag är att utveckla hela lärarprofessionen och påverka utvecklingen av den svenska förskolan och skolan.

Som medlem i Lärarförbundet har du 25 % rabatt (max 1000 kr) på Lärarfortbildnings utbud.

När du beställer din kurs eller konferens Ange vid anmälan kampanj eller rabattkoden "MEDLEM19" i rutan för kampanjkod. För att du ska kunna ta del av rabatten är det viktigt att du bara anmäler dig själv och inte gör en gruppanmälan.

Här kan du läsa mer och anmäla dig


Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här