Lärarförbundet
Lärarförbundet Kontakt håller extraöppet för att kunna svara på frågor om skolavtal18 - fredag kl.8-20, lördag kl. 10-14 →

Lärarförsäkringar ändrar villkoren i barnförsäkringen

Du som har barnförsäkring via Lärarförsäkringar får därmed större trygghet, rättvisare premie, bättre service och en långsiktigt mer hållbar försäkring. Din barnförsäkring via Lärarförsäkringar delas nu upp i en försäkring per barn.

Lärarförsäkringar vill erbjuda dig det bästa skyddet för ditt barn. Det är först när något händer som du blir medveten om vilket skydd ditt barn har, därför är det viktigt för Lärarförsäkringar att vi har de bästa villkoren för ditt barn.

Nu inför Lärarförsäkringar en ny barnförsäkring, som blir en av de allra bästa på marknaden. Den innehåller både nya och höjda ersättningar.

Om du har andra frågor eller behöver hjälp att se över hela din försäkringssituation är du välkommen att kontakta Lärarförsäkringars kundtjänst på telefon 0771-21 09 09 eller via e-post info@lararforsakringar.se.

Läs mer om förändringen hos Lärarförsäkringar

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här