Lärarförbundet
Bli medlem

Försäkringen med Sveriges nöjdaste kunder

Lärarförsäkringar är din trygghet om något skulle hända och erbjuder dig som ny medlem ett grundläggande försäkringsskydd. Försäkringarna är gratis de första tre månaderna. Lärarförsäkringar har dessutom Sveriges nöjdaste kunder!

Som ny medlem i Lärarförbundet blir du erbjuden ett grundskydd av försäkringar. Erbjudandet får du från Lärarförsäkringar vars verksamhet är en del av din medlemsservice. Du som är studerandemedlem kommer inte att automatiskt anslutas till Lärarförsäkringars grundskydd, men kan när som helst kontakta Lärarförsäkringar för att aktivera försäkringarna i grundskyddet.

Grundskydd

I grundskyddet ingår olycksfallsförsäkring, livförsäkring och hemförsäkring. Är du under 42 år ingår även en sjukförsäkring. Försäkringarna är gratis de första tre månaderna. Grundskyddet kan kompletteras efter behov.

Studerandemedlem

Som studerandemedlem i Lärarförbundet kan du teckna Lärarförsäkringars studerandeförsäkring. Försäkringen som kan tecknas till och med 29 års ålder är en kombinerad olycksfalls-, liv- och diagnosförsäkring som är både billig och enkel att teckna.

Du som är under 32 år kan även välja ett särskilt ungdomspaket som består av Lärarförsäkringars ordinarie olycksfalls-, sjuk- och livförsäkring i ett rabatterat paket. Ungdomspaketet ger ett mer omfattande skydd än studerandeförsäkringen. Som studerandemedlem får du även rabatt på Lärarförsäkringars hemförsäkring.

Pensionsrådgivning

Lärarförsäkringar erbjuder Lärarförbundets medlemmar pensions- och sparanderådgivning. De kan guida dig genom pensionssystemet och de valmöjligheter som finns för dig som vill påverka din framtida pension.

När du närmar dig pension kan Lärarförsäkringar också hjälpa dig med hur du kan ta ut pensionen, hur den påverkas om du går i pension i förtid, arbetar deltid eller ytterligare ett par år.

Mer info och frågor?

Mer information om försäkringarna hittar du på Lärarförsäkringars webbplats.
För att se dina försäkringar krävs inloggning med BankID.

Har du frågor når du Lärarförsäkringar på telefon 0771-21 09 09 eller via e-post (kräver Bank-ID-inloggning på Lärarförsäkringar.se

Sveriges nöjdaste kunder

Lärarförsäkringar har inte bara bra försäkringar, utan även Sveriges nöjdaste kunder. Enligt Brilliant Future, som mäter kundupplevelsen i olika branscher, har redovisat resultatet för helåret 2018. Där framgår att Lärarförsäkringar har Sveriges nöjdaste kunder inom försäkringsbranschen.

Min Trygghet ger dig råd

Vill du ha samlad information om alla försäkringar du som medlem har rätt till? Då kan du använda webbplatsen mintrygghet.se.

Kommentarer:

Olga
Olga Lysova

Hej!
Det är svårt att logga in på Lärarförsäkringar. Går bra på att logga in på förbundets sidor. Vad gör jag för fel?
MVH Olga Lysova

  • Skapad 2016-01-27 10:50

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här