Lärarförbundet
Bli medlem

Lärarfackligt 2018

I första numret 2018 får du stifta bekantskap med Melinda Schälin som är ombud för Lärarförbundet på en förskola i Jönköping.

I första numret 2018 får du stifta bekantskap med Melinda Schälin som är ombud för Lärarförbundet på en förskola i Jönköping.

​​Lärarfackligt är Lärarförbundets tidning som riktar sig till arbetsplatsombud, skyddsombud och andra förtroendevalda.

Här hittar du samtliga nummer av Lärarfackligt från 2018 som pdf-filer.

  • Mer information för ombud hittar du på Ombudssidan – våra sidor för ombud här på webbplatsen.
  • Ungefär två gånger i månaden skickar vi ett nyhetsbrev via mejl till alla ombud, Lärarfackligt på mejlen, så att säga!
  • Se till att din mejladress är uppdaterad så du inte går miste om information. Du ser över dina uppgifter på Min sida.

Kommentarer:

Magdalena
Magdalena Borgemo

Varför har Lärarförbundet slutat med Lärarfackligt? Ett jättebra koncept som vi har delgett våra politiker för att de var intresserade av vad vi gör och vad vi vill.
Våra ombud saknar det också i hög grad, perfekt att lägga i personalrum.
Styrelsen i Västervik genom
Magdalena Borgemo ordförande

  • Skapad 2019-04-15 09:30
Magdalena

Om Magdalena Borgemo

Jag är fritidspedagog och jag har också sökt och fått legitimation. Jag är ordförande i Västerviks lokalavdelning och innehar också uppdragen huvudskyddsombud och regionalt skyddsombud. Sedan slutet av 90-talet har jag varit ledamot i styrelsen och haft olika uppdrag såsom sekreterare, vice ordförande, ordförande och huvudskyddsombud.Jag är nätverksansvarig i Kalmar Län för huvudskyddsombud och även för internationellt arbete. Jag är en av Kalmar Läns ordinarie representant till avtalsdelegation och också ordinarie representant till förbundsråd. Jag var Lärarförbundets representant vid Genèveskolan 2016.Jag är också en av ledamöterna i Lärarförbundets centrala valberedning, ett uppdrag som jag har haft under snart 3 kongressperioder.

Ingela
Ingela Wewertz
Svar till Magdalena Borgemo

Hej Magdalena! Vi skrev lite mer om hur det kommer sig att förbundet slutade med Lärarfackligt i det sista numret: https://www.lararforbundet.se/artiklar/nu-satsar-lararforbundet-paa-digital-ombudsinfo

Långa produktionstider (svårt att vara aktuell) är det främsta argumentet. Vi har sedan dess satsat ännu mer på nyhetsbrevet Ombudsnytt och på Ombudssidan. Se gärna över så vi har aktuella e-postadresser till alla ombud så de får dem! Här finns ombudsnytt från det senaste året: https://www.lararforbundet.se/artiklar/ombudsnytt-nyhetsbrevet-for-dig-som-ar-ombud

Och hör gärna av er med tips på innehåll som kan fylla de behov ombuden har!

Bästa hälsningar, Ingela Wewertz, kommunikatör. Jag nås på ingela.wewertz@lararforbundet.se

  • Skapad 2019-06-19 08:12
Ingela
Ingela Wewertz

Hej Carola! Vad bra att du uppmärksammade det! Du har rätt i att det står fel - ibland blir det fel i trycksaker trots korrekturvändor. Jag ser till att vara tydlig i nyhetsbrev till ombuden med mera! Och rättar i Lärarfackligt-pdf:en på vår webb. Tack! /Bästa hälsningar Ingela Wewertz, redaktör Lärarfackligt.

  • Skapad 2018-01-23 09:39
Carola
Carola Nyholm

Sid 15
Vad händer 2018
Det står fel månad
September två gånger- kongressen är i oktober

  • Skapad 2018-01-23 08:47

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här