Lärarförbundet
VIKTIG INFORMATION OM FAKTUROR
Månadsfakturor och påminnelser har på grund av tekniska problem inte gått i väg i tid. Vi ber om ursäkt för det som hänt och gör allt vi kan för att rätta till felen.
Du behöver inte höra av dig till oss. Fakturan skickas så snart det är möjligt och förseningen kommer inte påverka ditt medlemskap eller din försäkring. Läs mer →
Bli medlem

Kurs för lärarstudenter: Ny lärare - första jobbet

Snart dags att börja arbeta som lärare? Vi ger dig en bra start på karriären med kursen "Ny lärare - första jobbet".

Så här i coronatider har vi ställt om kursen "Ny lärare" till helt digital. Detta har blivit en stor succé och resulterat i att vi arrangerar fler tillfällen:

Syftet är att ge så många lärarstudenter som möjligt trygghet och stöttning i sitt kommande första år som nya lärare.

Webbinarietillfällen - välj ett tillfälle:

  • 5/5 10.00 + 30 min livechatt
  • 7/5 15.00 + 30 min livechatt
  • 12/5 15.00 + 30 min livechatt
  • 14/5 10.00 + 30 min livechatt
  • 19/5 17.00 + 30 min livechatt

Varje webbinarie är 1 timme och 15 minuter och därefter har vi avsatt 30 minuter för frågor. Anslut gärna till webbinariet 10 minuter innan för att vara säker på att tekniken fungerar som den ska. Anmäl dig genom att maila direkt till Eva Persson (eva.persson@lararforbundet.se)

Ta dina första steg ut på arbetsmarknaden med vår utbildning Ny lärare - första jobbet.

På kursen, som är vid ett tillfälle, får du tips på hur man skriver CV och ansökan. Vilken lön kan en kräva? Hur ser ett anställningsavtal ut? Vad är ett kollektivavtal och vad innebär det? Vad gäller kring lärarlegitimationen och har jag rätt till mentor?

Våra kunniga kursledare ger dig svar direkt från verkligheten och du kommer känna dig peppad inför arbetslivet. Under kursen får du chans att ställa dina frågor och diskutera med dina kurskamrater.

Så deltar du

Kursen är kostnadsfri för medlemmar och antalet platser är begränsade. Kontakta din studerandeinformatör på din studieort om du inte hittar något tillfälle nedan som passar dig.

Klicka här för att hitta aktuella tillfällen

Vill du vara digital istället? Här hittar du stora delar av innehållet i ett webbformat.

Webbutbildningen Ny lärare: Första jobbet


Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här