Lärarförbundet
Bli medlem

Kompetensutveckling för skolledare

För dig som är ny som skolledare eller vill bli stärkt i din ledarroll kan du nu anmäla dig till vårens utbildningar. Vi erbjuder också en spännande utbildning med fokus på forskning, kommunikation och omvärldsbevakning. Boka din plats nu!

Chef och Ledarskap - med fokus på ledarskap och vardagen som skolledare

Den här kursen har en bred ingång och ger dig möjlighet att diskutera yrkesfrågor med skolledare i olika skolformer.

Chef och Ledarskap - forskning, kommunikation och omvärldsspaning

I denna kurs ligger fokus på att ge ökad kännedom om ledarskapsforskning, kommunikativt ledarskap och omvärldsspaning.

Chef och Ledarskap - Ny som skolledare

En utbildning för dig som nyligen tillträtt en skolledartjänst och vill ha inspiration och stöd i din nya yrkesroll. Kursen leds av yrkesverksamma skolledare.

Skolledarombudsutbildning

För dig som ombud och skolledare.

Min Trygghet - Om dina avtalsförsäkringar

För skolledare inom offentlig sektor. Att vara välorienterad i våra avtalsförsäkringar har du nytta av både som anställd och chef. Var med och se till att du och dina medarbetare får del av sina ersättningsmöjligheter.

Lärarmötet - En enkel men framgångsrik samtalsmetod

Lärarmötet är en enkel samtalsmetod där får man prata ordentligt om vardagen för att sedan lägga lika mycket tid för framtid och förändring. Metoden är effektiv där lärare i mindre grupper delar erfarenheter och reflekterar tillsammans utifrån utvalt tema.

Temabanken för ditt lärande

Vad diskuteras på din arbetsplats? Här finns tips och inspirationsfilmer inom olika teman. Du kan använda filmerna för ditt eget lärande eller för att samla en grupp och diskutera det tillsammans. Temabanken är sammankopplad med Lärarmötet och dess samtalsmetod.

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här