Lärarförbundet
Bli medlem

Kompetensutveckling för skolledare

För dig som är ny som skolledare eller vill bli stärkt i din ledarroll kan du nu anmäla dig till vårens utbildningar. Vi erbjuder också en spännande utbildning med fokus på forskning, kommunikation och omvärldsbevakning. Boka din plats nu!

Chef och Ledarskap - digitala seminarier och kurser hösten 2021

Missa inte vårens digitala seminarier och kurser med skolledarfokus. Mötena är öppna för alla, så passa på att bjuda in kollegor som ännu inte är medlemmar.

Chef och Ledarskap - med fokus på ledarskap och vardagen som skolledare

Den här kursen har en bred ingång och ger dig möjlighet att diskutera yrkesfrågor med skolledare i olika skolformer. På grund av pågående Coronapandemi är utbildningen pausad hösten 2021.

Chef och Ledarskap - forskning, kommunikation och omvärldsspaning

I denna kurs ligger fokus på att ge ökad kännedom om ledarskapsforskning, kommunikativt ledarskap och omvärldsspaning. På grund av pågående Coronapandemi är utbildningen pausad hösten 2021.

Chef och Ledarskap - Ny som skolledare

En utbildning för dig som nyligen tillträtt en skolledartjänst och vill ha inspiration och stöd i din nya yrkesroll. Kursen leds av yrkesverksamma skolledare. På grund av pågående Coronapandemi är utbildningen pausad hösten 2021.

Skolledarombudsutbildning

För dig som skolledarombud och skolledare.

Min Trygghet - Om dina avtalsförsäkringar

För skolledare inom offentlig sektor. Att vara välorienterad i våra avtalsförsäkringar har du nytta av både som anställd och chef. Var med och se till att du och dina medarbetare får del av sina ersättningsmöjligheter.

Temabanken för ditt lärande

Vad diskuteras på din arbetsplats? Här finns tips och inspirationsfilmer inom olika teman. Du kan använda filmerna för ditt eget lärande eller för att samla en grupp och diskutera det tillsammans.


  • Skapad 2014-11-06
  • Uppdaterad 2021-06-14
Frågor & Svar