Lärarförbundet
Bli medlem

​Kan vi, vill vi, törs vi? Heteronormer och öppenhet i vår lärarvardag

Det här är en samtalscirkel för dig som är skolledare, lärare eller lärarstudent och identifierar dig som hbtq-person. Cirkeln består av tre träffar, men finns också som webbcirkel.

Cirkeln är framtagen i samarbete mellan Sensus och Lärarförbundet, men även lärare som inte är anslutna till Lärarförbundet är välkomna. Deltagande är gratis för Lärarförbundets medlemmar, för övriga är deltagaravgiften 150 kronor.

Samtalscirkeln finns i två olika former dels som en cirkel med fysiska träffar eller som webbcirkel där Varje cirkel får ett eget studierum på nätet för samtal och erfarenhetsutbyte inom gruppen. Erfarenhetsutbytet sker dels genom skrift men även genom videomöten.

Orter och datum våren 2018

Hudiksvall
Start den 17 feb 2018.

Stockholm
Start lördagen den 27 februari 2018.

Göteborg:
Start den 3 mars 2018.

VIA SKYPE

Samtalscirkeln i webbformat startar vecka 9. Varje cirkel har ett eget studierum på nätet för samtal och erfarenhets- utbyte inom gruppen.

För mer information kontakta maria.karlsson@lararforbundet.se

Kommentarer:

Jenny
Jenny Hofmeijer

Varför går det inte att anmäla sig till den i Stockholm? Är den redan full?

  • Skapad 2017-07-31 12:43

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här