Lärarförbundet
Bli medlem

Inspirationskväll med Pia Sundhage: ​Att leda med glädje! OBS! Fullbokat!

Pia Sundhage anser att lärare tillhör våra viktigaste ledare. Som medlem i Lärarförbundet har du nu chansen att höra henne inspirera i föreläsningen "Att leda med glädje – vi kan göra varandra bra!"

Hur skapar vi laganda? Hur skapar vi en god, tillåtande stämning? Hur använder vi feedback för att på bästa sätt leda med glädje? Tränaren och före detta fotbollspelaren Pia Sundhage delar med sig av sin stora erfarenhet av ledarskap och gruppdynamik.

“Ledarskap för mig är person, situation, relation. Genom att förstå, acceptera och respektera min roll – både på och utanför plan – så kan vi tillsammans skapa den laganda som krävs för att göra mål.  Och när vi gör mål så firar vi tillsammans. Delad glädje är dubbel glädje!

I allt ledarskap behöver du ha  tålamod. Det krävs uthållighet, det krävs att våga när andra inte gör det, att ha modet att göra annorlunda.”

Pia Sundhage föreläser för dig under en gratis medlemskväll den 6 november 2018 i Stockholm. Till vår glädje är det många som vill se Pia men det är tyvärr fullbokat. Många är även placerade på reservlista så anmälan är nu helt stängd.


Om Pia Sundhage

Pia var under många år en framgångsrik fotbollsspelare. Idag är hon en framgångsrik tränare som har lett sina lag till både OS-guld och OS-silver. Hon har även skrivit ledarskapsboken Spela på bästa fot – att leda med glädje.


Lärarförbundet vill inspirera dig i din i vardag och ge en lustfylld kväll med glädje och som även spiller över i din yrkesvardag. I höst bjuder vi dig som är medlem på en gratis föreläsning om ledarskap och hur man kan leda med glädje.

Kommentarer:

Eva-Stina
Eva-Stina Grönvall

Låter väldigt spännande. När kommer hon till Göteborg?

  • Skapad 2018-09-11 09:41
Eva-Stina

Om Eva-Stina Grönvall

Jag har ett förtroendeuppdrag i Göteborgs lokalavdelning som områdesombud och huvudskyddsombud inom ett av grundskolans områden. Mitt fackliga hjärta brinner för arbetsmiljöfrågorna, men också för de frågor som handlar om att stärka professionen, och att få utvecklas i sitt yrke.

Katarina
Katarina Frisk
Svar till Eva-Stina Grönvall

Hej Eva-Stina!
Jag hoppas vi kan anlita henne vid fler tillfällen framöver. Men var det blir då går inte att svara på i dagsläget. Pia kunde enbart ett tillfälle i höst och hade ingen möjlighet att resa.

  • Skapad 2018-09-11 11:26

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här