Lärarförbundet
Lärarförbundet Kontakt håller extraöppet för att kunna svara på frågor om skolavtal18 - fredag kl.8-20, lördag kl. 10-14 →

Gratis medlemstidningar för dig som är lärarstudent

Som studerandemedlem får du välja en gratis ämnestidning under hela studietiden.

Som studerandemedlem får du välja en gratis ämnestidning under hela studietiden.

Vill du som läser till lärare få koll på det aktuella politiska läget med frågor som rör skolan och läraryrket? Du som är studerandemedlem i Lärarförbundet får en gratis prenumeration på en ämnes- och skolformstidning samt Lärarnas tidning och Pedagogiska magasinet från Lärarförbundet.

Lärarförbundets tidningar hjälper dig att få koll på det aktuella politiska läget och på andra frågor som rör skolan och lärare. Utöver Lärarnas tidning och Pedagogiska magasinet får du som är lärarstudent en valfri ämnes- och skolformstidning helt gratis under hela din studietid.

Så här startar du din prenumeration

Som ny studerandemedlem i Lärarförbundet får du en gratis prenumeration på en ämnes- och skolformstidning. Du kan välja tidning genom att kontakta oss via formulär och skriva i meddelanderutan vilken tidning du önskar.

Om du längre fram önskar avsluta din prenumeration kan du höra av dig till Lärarförbundet på samma sätt som beskrivs ovan. Hoppas du får nytta och nöje av dina tidningar från Lärarförbundet!

Inte medlem än?

Det är gratis att vara medlem i Lärarförbundet som student. Första året du börjar jobba kostar det bara 100 kronor i medlemskap. Inte medlem? Ta chansen nu.


Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här