Lärarförbundet
Bli medlem

Göra skillnadpriset lyfter fram de som förverkligar beslut

I samband med kongressen delar Lärarförbundet ut Göra skillnad-priset till lärare som har gjort skillnad på sin skola, i sin kommun eller i sin avdelning.

Göra skillnad-priset delas ut för tredje gången i samband med kongressen 2014. Syftet med priset är att lyfta fram medlemmar, arbetsplatser och avdelningar i Lärarförbundet som har bidragit till att förverkliga kongressens beslut. Du är välkommen att nominera!

 Lärarförbundets Göra skillnad-pris instiftades vid kongressen 2007.  Priset är ett sätt att skapa en tydlig koppling mellan politiken och vardagen i Lärarförbundet och också ett sätt att visa på inspirerande och framgångsrika utvecklingsprojekt som på det här sättet kan spridas till fler.  

Priset delas ut i tre kategorier: 

Individ: personer som nått framgång på områden som är viktiga för lärarna. 

Arbetsplats: arbetsplatser där Lärarförbundets insatser har ökat förutsättningarna att lyckas som lärare. Det kan handla om en utvecklingsinriktad arbetsorganisation eller om att man på ett föredömligt sätt knutit ihop skola, lärarutbildning och forskning. 

Avdelning: en avdelning som har jobbat med allt från opinionsbildning till att synas i varje medlems vardag. 

De nominerade bjuds in till kongressen i november och priset tillkännages på kongressfesten.

Här nominerar du dina kandidater.

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här

Frågor & Svar