Lärarförbundet
Bli medlem

Global Action Week 2019 - Allt börjar med bra lärare

Under Global Action Week 2019 lyfter vi lärarnas betydelse för att Sverige ska uppnå FN:s globala mål om utbildning för alla med kvalitet. Vi vet att allt börjar med bra lärare – från förskola till högskola!

Den 23-30 april är det dags för kampanjveckan Global Action Week och Lärarförbundet lyfter betydelsen av bra lärare med rätt förutsättningar – Allt börjar med bra lärare. Detta för att vi ska nå mål 4 om god utbildning för alla i Agenda 2030 – i Sverige och i världen!

Regeringen ska uppfylla målen!

Lärarförbundet passar också på att påminna den svenska regeringen om dess åtagande att uppfylla FN:s globala mål. Samtidigt påverkar vi över hela världen i samarbete med våra 32 miljoner kollegor inom Education International. Du är en av dem!


Var med och gör skillnad!

Håll utkik!

Snart går det att beställa material inför Global Action Week i vår materialkatalog - flyer, affisch och knappar på olika språk. Vi kommer även att ta fram en webbsida om vad Lärarförbundet gör för att Sverige ska uppnå målen och förslag på diskussionsfrågor för arbetsplatsen.

Årets fokus

Fokus i år ligger på hur alla skolans delar, från förskola till universitet och ett livslångt lärande, bidrar till att nå mål 4. Alla delar är lika viktiga och det krävs alla delar av professionen får förutsättningar att utföra sitt uppdrag.

Vad är Global Action Week?

Global Action Week är en kampanj som uppmärksammar FN:s fjärde globala mål om god utbildning för alla. Vi har engagerat oss i Global Action Week i flera år, och har jobbat hårt för att rätten till utbildning ska vara ett eget mål.

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här