Lärarförbundet
VIKTIG INFORMATION OM FAKTUROR
Månadsfakturor och påminnelser har på grund av tekniska problem inte gått i väg i tid. Vi ber om ursäkt för det som hänt och ber dig betala så snart det är möjligt. Du behöver inte höra av dig till oss, förseningen kommer inte påverka ditt medlemskap eller dina försäkringar. →
Om du redan betalat din faktura och ändå fått en påminnelse kan du bortse från påminnelsen. Läs mer →
Bli medlem

Förskola21 blickar framåt

Pia Rizell, ledamot i Lärarförbundets styrelse

Pia Rizell, ledamot i Lärarförbundets styrelse

Den 7 oktober samlas barnskötare, förskollärare, utvecklingsledare och rektorer i förskolan för en heldag med inspirerande föreläsningar och praktiska workshops där görandet är i fokus.

Förskola21 arrangeras för andra gången i år och Lärarförbundet är stolta partners till den arena där du i förskolan får möjlighet att socialisera och förkovra dig i viktiga frågor.

Förskola21 är en konferens och mötesplats med en mix mellan det analoga och det digitala. Du utformar din dag utifrån det som passar dig bäst, det finns programpunkter både för dig som praktiskt lagd och dig som är mer teoretiskt lagd.

”Lärarförbundet vill vara med och stärka förutsättningarna för landets alla lärare, från förskola till högskola. Förskolan lägger grunden till det livslånga lärandet, allt börjar med bra lärare.” säger Pia Rizell, ledamot i Lärarförbundets förbundsstyrelse.

Årets teman:

  • Undervisning i förskolan
  • Barnkonventionen
  • Förändringsledning som skapar likvärdighet

Lunch & MakerSquare

Under lunchpausen i konferensprogrammet serveras en Grab´n Go-lunchwrap. Då kan du även passa på att mingla i MakerSquare-området. Där pågår aktiviteter av olika slag. Exempelvis lera, måleri, bygga kalejdoskop, göra tvål och tvålformar i 3D-printer etc. Det kommer också att lagas mat i smakportioner. I ytan finner du goda exempel på kreativ förskolemiljö! Och träffar oss från Lärarförbundet.

Fri förskoleapp

Förskola21 erbjuder kostnadsfri fortbildning för all personal i förskolan, distribuerad i en helt ny app som är tänkt att användas på både individ- och verksamhetsnivå. I appen finns material att ta del av enskilt eller tillsammans i större grupper. Innehållet består dels av filmer med frågeställningar och dels uppföljande quizzar. Allt fortbildningsmaterial i appen vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Länk till nerladdning av appen.

När & Var?

7 oktober 2019, MÜNCHENBRYGGERIET, Stockholm

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här