Lärarförbundet
Information om covid-19 för lärare och skolledare (uppdateras löpande) →
Bli medlem

Föreläsningar

Inspirationskvällar med Lärarförbundet

Inspirationskvällar med Lärarförbundet

I ett utmanande yrke som lärare kan du behöva påfyllning av energi och inspiration. Därför satsar Läraförbundet på inspirationskvällar för dig som är medlem.

Gå med idag
– 3 månader gratis!

I Lärarförbundets inspirationskvällar ges föreläsningar som är meningsfulla i din yrkesprofession men även med teman som kan inspirera i vardagen. Exempel på föreläsare som har bjudit på inspiration är Babben Larsson, Linnéa Claeson, Pia Sundhage med flera. Naturligtvis ingår dessa inspirationskvällar, runt om i landet, i ditt medlemskap.

Digitala föreläsningar och seminarier

Du har också tillgång till inspelade föreläsningar och seminarier när du vill på lararkanalen.se. Där hittar du Stefan Einhorn, Ann-Marie Körling m.fl.

Föreläsare till Lärarförbundets föreläsarbank

Hör gärna av dig till din avdelning om du har tips på föreläsare. Då kan vi se till att denna person kan hamna i Lärarförbundets föreläsarbank. Föreläsarbanken finns till för Lärarförbundets avdelningar för använda under till exempel medlemskvällar.Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här