Lärarförbundet
Bli medlem

Föreläsningar

Inspirationskvällar med Lärarförbundet

Inspirationskvällar med Lärarförbundet

I ett utmanande yrke som lärare kan du behöva påfyllning av energi och inspiration. Därför satsar Läraförbundet på inspirationskvällar för dig som är medlem.

Gå med idag
– 6 månader gratis!

I Lärarförbundets inspirationskvällar ges föreläsningar som är meningsfulla i din yrkesprofession men även med teman som kan inspirera i vardagen. Exempel på föreläsare som har bjudit på inspiration är Babben Larsson, Mustafa Can, Emma Frans, Linnéa Claeson, Pia Sundhage med flera. Naturligtvis ingår dessa inspirationskvällar, runt om i landet, i ditt medlemskap.

Digitala föreläsningar och seminarier

Du har också tillgång till inspelade föreläsningar och seminarier när du vill på lararkanalen.se och söker på "föreläsningar" så hittar teman som Att sätta mål, Mental träning i skolan, Ny lärare - inför första jobbet, m.fl.

Föreläsare till Lärarförbundets föreläsarbank

Hör gärna av dig till din avdelning om du har tips på föreläsare. Då kan vi se till att denna person kan hamna i Lärarförbundets föreläsarbank. Föreläsarbanken finns till för Lärarförbundets avdelningar för använda under till exempel medlemskvällar.  • Skapad 2019-05-29
  • Uppdaterad 2021-02-16
Frågor & Svar