Lärarförbundet
Bli medlem

Engagera dig

​Som medlem i Lärarförbundet är du med och påverkar och förbättrar arbetsvillkoren för dig och dina kollegor. Tack för att du vill vara med och göra skillnad. Tillsammans är vi starka.

Gå med idag
– 3 månader kostnadsfritt!

Starkare tillsammans
På Lärarförbundet är vi mer än 230 000 medlemmar som på olika sätt känner engagemang för frågor som rör förskola, skola, fritidshem och yrkesutveckling. Du kan engagera dig i en mängd frågor som löneutveckling, arbetsmiljö, internationellt arbete, stipendier och mycket mer.

Vill du förändra något på din arbetsplats? En bra start är att bli medlem i Lärarförbundet! Vi är starka tillsammans.

Prata gärna med ditt arbetsplatsombud om du vill vara med och påverka i någon fråga. Finns inget arbetsplatsombud så kan du höra av sig till den avdelning du tillhör och berätta din åsikt. Du kan också till exempel delta i arbetsplatsdialogen och skicka medlemsförslag.

Arbetsplatsdialogen
Allt börjar med bra lärare. Har du rätt förutsättningar för att vara en bra lärare? Lärarförbundets arbetsplatsdialog ”Tillsammans på varje arbetsplats” ger dig verktygen att identifiera vad som behöver hända där du jobbar! Läs mer om Arbetsplatsdialogen här.

Medlemsförslag
Har du till exempel en nyskapande idé, kunskap om lokala förhållanden eller aktuell utveckling inom ett visst område som du vill tipsa om? Skicka då in dina tankar som ett medlemsförslag till förbundsstyrelsen! Läs mer om medlemsförslag och hur dessa fungerar.Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här