Lärarförbundet
Bli medlem

"Dödshot och glitter" - inspirationskvällar med Linnéa Claeson

Vad innebär civilkurage, och hur får man modet att våga göra sin röst hörd? I våras föreläste Linnéa Claeson digitalt för Lärarförbundets medlemmar om hur vi ska våga stå upp för det vi tror på och hjälpa någon som behöver oss.


Bli medlem


Linnéa talar engagerande, tankeväckande och kritiskt om civilkurage och medmänsklighet. Hon tar plats i debatten genom att medvetandegöra problemen och föra upp dem till diskussion.

Ta chansen att höra Linnéa när hon med humor och tankeväckande insikt får oss att tänka till kring vårt eget och omgivningens beteende, både privat och i arbetslivet.

Lärarförbundet bjuder in dig som medlem till en kväll med guldkant med kända föreläsare. Föreläsningen ger inspiration och energi både i din yrkesprofession i vardagen. Samtidigt får du möjlighet att lära känna Lärarförbundet på din ort.

Vårens föreläsningar

Linnéa skulle ha rest till Helsingborg den 31 mars men istället så utmanade Lärarförbundet henne att hålla den digitalt istället. Tack till Linnéa som ställde upp och det var jätteroligt att så många som 150 medlemmar från Skåne och Halland såg hennes föreläsning på webben.


Linnéa har tidigare inspirerat medlemmar i

Umeå
Eskilstuna
Norrköping
Stockholm
Växjö


Kanske kommer hon till en ort nära dig så bli medlem så att du också kan gå!
Är du medlem så kan du värva en kollega och gå tillsammans så får du poäng i värvarshoppen.

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här