Lärarförbundet
Bli medlem

"Dödshot och glitter" - inspirationskvällar med Linnéa Claeson

Vad innebär civilkurage, och hur får man modet att våga göra sin röst hörd? I höst föreläser Linnéa Claeson för Lärarförbundets medlemmar om hur vi ska våga stå upp för det vi tror på och hjälpa någon som behöver oss.

mailto:regionkontor.stockholm@lararforbundet.se


Linnéa är handbollsproffset som blev rikskändis när hon grundade det populära och uppmärksammade instagramkontot Assholesonline. Där medvetandegör hon sexuella trakasserier, näthat och bemöter kränkningar med en stor portion humor.

Linnéa talar engagerande, tankeväckande och kritiskt om civilkurage och medmänsklighet. Hon tar plats i debatten genom att medvetandegöra problemen och föra upp dem till diskussion.

Nu får Lärarförbundets medlemmar chansen att höra Linnéa när hon med humor och tankeväckande insikt får oss att tänka till kring vårt eget och omgivningens beteende, både privat och i arbetslivet.

Här föreläser Linnéa i höst

Linnéa kommer till Växjö den 10 september, Eskilstuna den 11 september, Stockholm den 9 oktober och Trollhättan den 18 november. Föreläsningen är kostnadsfri.

Till anmälan

Kvällen i Stockholm är fullbokad och det är många på väntelistan. Till dig som är anmäld och får förhinder så är vi tacksamma om du meddelar oss det så vi kan ge din biljett till någon på väntelistan. Mejla i så fall till RKstockholmuppsala@lararforbundet.se.Är du inte medlem så passa på nu så att du också kan gå! De 3 första månaderna är gratis.


Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här