Lärarförbundet
Bli medlem

Att jobba på Lärarförbundet

Hur är det att arbeta på Sveriges största lärarfack? Några medarbetare på Lärarförbundets kansli berättar här om varför de valt att jobba på Lärarförbundet. Välkommen du också att söka dig till oss!


På Lärarförbundets kansli arbetar 270 medarbetare. Verksamheten leds av en kanslichef och en ledningsgrupp bestående av biträdande kanslichef, personalchef, utvecklingschef, förhandlingschef, avdelningschef för yrke och villkor, kommunikationschef, chefredaktör och avdelningschef för regionala avdelningen.

Många bra förmåner

Givetvis har vi ett av riktigt bra kollektivavtal med tjänstepension. Som anställd kan du vara med i vår konstförening Segelduken som ordnar konstvisningar och årliga utlottningar av konstverk, och vår idrottsförening Tresteget som anordnar till exempel löpartävlingar.

Om du söker jobb i Stockholm erbjuder vi dig fina lokaler på Stora Essingen. Här kan du luncha till subventionerade priser i vår trevliga lunchrestaurang med utsikt över Mälaren. Vi erbjuder naprapat till subventionerat pris, möjlighet att låna cykel och tillgång till Lärarförbundets eget gym.

Vi erbjuder självfallet friskvårdsbidrag.

Vill du också jobba på Lärarförbundet?

Här hittar du våra lediga jobb.

Träffa några av Lärarförbundets medarbetare

"Det är lätt att få gehör för nya idéer"
Iyob Mesfin, ansvarig för digitala kommunikationer

"Jag stöttar medlemmar som hamnat i kris"
Linda Johansson, regionombudsman

"Engagemang är viktigt när jag söker kandidater"
Cecilia Nilsson Lundin, HR-specialist

  • Skapad 2015-08-07
  • Uppdaterad 2021-04-22
Frågor & Svar