Lärarförbundet
Bli medlem

Nu är det åter dags för en biokväll i Arvika

Nu är det åter dags för en biokväll i höstrusket. I år blir det en komedi “ Tills Frank skiljer oss åt” Regi: Leif Lindblom

Vi kommer även i år ha ett litet lotteri som piggar upp.

Filmen ser vi torsdagen den 7/11.

Lärarförbundet finns på plats från 18.15. Senast 18.45 vill vi att ni intagit era platser, filmen väntas starta 19.00

Sista anmälningsdag är 31/10. Anmälan sker till lararforbundet@arvika.lararforbundet.se och i anmälan skriver ni för och efternamn samt mobilnummer.


Tills Frank skiljer oss åt

Kommentarer:

Yvonne
Yvonne Mosling

IT-support!

Det är detta inlägget som vi har mailat er om och efterlyser hjälp att få bort. Av någon anledning har vi inte behörighet att redigera eller ta bort just detta inlägg.

  • Skapad 2020-02-21 14:24
Yvonne

Om Yvonne Mosling

Mitt namn är Yvonne S. Mosling och jag arbetar i Arvika kommun som ligger i de värmländska skogarna. Jag bor tillsammans med min familj i Arvika. Efter min gymnasietid arbetade jag åtta år inom marknadsföring och försäljning innan jag visste vad som var det självklara för mig att arbeta med i resten av mitt liv- skolan.

Som lärare brinner jag extra för att möta och stärka eleverna. Detta bland annat genom en god variation av arbetssätt samt genom att i högsta mån anpassa material och undervisning så att alla känner att de utvecklas och har möjlighet att nå sina individuella mål.

Jag är en person som alltid ser till att ha något på gång eftersom jag brinner för utveckling och förbättring. 2015 blev jag invald i den lokala styrelsen och från oktober 2016 tillträdde jag rollen som ordförande. Vi är en aktiv och stark styrelse i Arvika vars arbete har lett till mycket positivt. Bland annat har vi byggt upp en regelbunden kontakt med politiken och arbetsgivaren vars resultat har lett till att Arvika de senaste fyra åren lagt betydligt mer resurser i skolverksamheterna än tidigare!

Fackligt klappar mitt hjärta extra för frågor kring lön, arbetsmiljö och arbetstid. Jag är själv utbildare i grundläggande ombudsutbildningen och har gått ett flertal utbildningar som exempelvis FIA och ordförandeutbildningen. Jag har närvarat vid många olika konferenser exempelvis FFM, Mittkonferens och Kongress 2018 samt representant i Förbundsrådet. Oavsett utbildning eller konferens så har jag alltid kommit hem än starkare och mer säker på att det jobb som vi gör tillsammans är så oerhört viktigt för våra framtida förutsättningar och de ska vi fortsätta att arbeta för, så de blir så bra som det bara går!

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här