Lärarförbundet
VIKTIG INFORMATION OM FAKTUROR
Månadsfakturor och påminnelser har på grund av tekniska problem inte gått i väg i tid. Vi ber om ursäkt för det som hänt och gör allt vi kan för att rätta till felen.
Du behöver inte höra av dig till oss. Fakturan skickas så snart det är möjligt och förseningen kommer inte påverka ditt medlemskap eller din försäkring. Läs mer →
Bli medlem

Arbetstidskollen

Stämmer ditt arbetstidsschema överens med ditt avtal? Arbetstidskollen är ett unikt verktyg för Lärarförbundets medlemmar.

Arbetsuppgifterna ska rymmas inom arbetstiden, ändå blir det sällan så. Med rätt start – ett schema som följer avtalet – ökar möjligheterna. Lärarförbundets verktyg ger dig koll på din arbetstid. Resultatet kan du och kollegorna vid behov ta vidare till chefen.

Verktyget fungerar både för dig som har semestertjänst och dig som har ferietjänst.

Gå med idag
– 3 månader kostnadsfritt!


Ingår i medlemskapet
Arbetstidskollen ingår som en del i ditt medlemskap. Läs mer och logga in.


Har du frågor om Arbetstidskollen, hör av dig till Lärarförbundet Kontakt på telefon 0770-33 03 03. Du kan också logga in på lararforbundet.se och mejla via mejlformuläret.


Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här