Lärarförbundet
VIKTIG INFORMATION OM FAKTUROR
Månadsfakturor och påminnelser har på grund av tekniska problem inte gått i väg i tid. Vi ber om ursäkt för det som hänt och gör allt vi kan för att rätta till felen.
Du behöver inte höra av dig till oss. Fakturan skickas så snart det är möjligt och förseningen kommer inte påverka ditt medlemskap eller din försäkring. Läs mer →
Bli medlem

Anna-Mia Nilsson - ledamot i förbundsstyrelsen

Förskolläraren Anna-Mia Nilsson är ledamot i Lärarförbundets styrelsen. Hon vill främst utveckla professionen, läraryrkets förutsättningar och arbetsmiljöfrågor.

Anna-Mia Nilsson är ledamot i förbundsstyrelsen. Hon tillhör Lärarförbundet i Göteborg och är förskollärare.

Detta är min hjärtefråga

Professionsutveckling. Läraryrkets förutsättningar och villkor för att utföra sitt uppdrag ligger mig varmt om hjärtat. Det innebär att skolans arbetsorganisation är en viktig arbetsmiljöfråga.

Det här kan jag bidra med

Mina kunskaper om arbetsmiljö och professionsutveckling. Mitt engagemang och erfarenhet i arbetet med att utveckla läraruppdraget och arbetsorganisationen inom förskolan.

Min bästa egenskap

Inlyssnande, engagerad, inspirerande och lite envis.

Kontakt

anna-mia.nilsson@lararforbundet.se

Twitter: @AnnaMiaNilsson

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här