Lärarförbundet
Bli medlem
Driftinformation: Just nu är det driftstörningar på lararforbundet.se

2014 års lönestatistik för kommunalt anställda lärare klar

Arbetsgivarna har nu rapporterat in lönestatistiken för lärare som är anställda inom kommunerna och arbetsgivarorganisationen Pacta. Använd verktyget "Min lön" för att ta del av statistiken och få koll på hur du ligger till.

Visst vore det bra att veta din löneutveckling de senaste åren och vad andra i lärare i din yrkesgrupp tjänar? Det är en lätt match om du är medlem i Lärarförbundet. Logga när som helst in på verktyget "Min lön" så får du koll. Du behöver ha ett konto här på webbplatsen.

Lönestatistiken för avtalsområdena publiceras vid olika tillfällen under våren. Nu är statistiken för lärare inom arbetsgivarorganisationerna Sveriges kommuner och landsting och Pacta uppdaterad. Statistiken är hämtad från november 2014.

Din avdelning kan ha ytterligare information

Lönestatistiken är nu uppdaterad med siffror från november 2014. Du kan ändå gärna kontakta din lokalavdelning. De kan ha ytterligare underlag och information som du kan ha nytta av inför lönesamtalet eller om du ska börja på ett nytt jobb.

Tips efter lönesamtalet

Lönesamtalen för kommunalt anställda ska ha varit genomförda senast den 1 april. Lärarförbundets arbete med att höja din och alla lärares löner är ett långsiktigt arbete som pågår året runt. Det behöver vi alla hjälpas åt med, tillsammans och individuellt.

Ta del av våra tips om hur du går vidare efter lönesamtalet

Kommentera artikeln!

Med ett konto på lararforbundet.se kan du kommentera, spara och söka bland mer än 30 000 artikler. För alla lärare är lika viktiga - även de som inte är medlemmar i vårt fackförbund (ännu).

Bli medlem

eller logga in här