Toppbilder temasidor  3
Senast uppdaterad

2020-02-06

Vi organiserar om för medlemmar i fristående verksamhet

Lärarförbundet gör om sin organisation för att bli ännu bättre för dig som jobbar på en fristående skola/förskola eller inom staten. Förändringen sker från och med den 1/7 2020. Här samlar vi aktuell information!

Arbetsplatsdialog: Nya möjligheter på gång!

Nu när vi organiserar om lyfter vi fram vikten av att ha ombud och möjligheten att till exempel bilda en klubb på arbetsplatsen. Hur vill ni ha det? Det hoppas vi att du och kollegorna vill prata om. I 3 enkla steg får ni koll på förändringen och kan kicka igång diskussionerna.

Diskutera över en fika! Beställ en fikacheck på 100 kronor! Skicka ett mejl till internservice@lararforbundet.se med titeln ”Fikacheck friståendedialog”. Skriv ditt namn och adress i mejlet!

Svaren på de vanligaste frågorna

  • Vad händer fram till den 1/7 2020?
  • Hur kommer jag att märka av förändringen?
  • Behöver jag göra någonting?

Har ni ombud? Om inte, utse ett!

Bilder till temasida  13

Som alltid är det förstå bra att ha ombud. Varför då tänker du? Med ett eller flera ombud får ni genast mer insyn och större inflytande!

Så fungerar en klubb

Jarnafriskolapng

Att bilda klubb på arbetsplatsen är också något vi vill passa på att lyfta fram. Då kan vi sätta ännu större tryck tillsammans! Fundera på om det är något för er.

Har du frågor?

Tillsammans får vi rätt saker att hända! Har du frågor du inte fått svar på här? Vänd dig till avdelningen i den kommun du jobbar eller hör av dig till Lärarförbundet Kontakt på 0770-33 03 03.