Senast uppdaterad

2021-05-19

Säkra hela årets medlemsskap för 100 kronor - en gång!

Du som är studentmedlem när du tar examen kan fortsätta vara medlem hos oss för 100 kronor hela första året.​ Du som har betalat före 30/6 får dessutom välja en välkomstgåva i augusti.

Vårt erbjudande: Allt för en hundralapp

Ditt medlemskap var gratis under studietiden och för endast 100 kronor kan du nu behålla alla förmåner och dessutom få en inkomstförsäkring som ihop med a-kassan kan ge extra pengar om du är mellan jobb.

Så här fungerar det:

  1. Betala 100 kr en gång så räcker det för medlemsskap hela första året efter examen. (Ja, du läste rätt!) Du har fått ett brev med en Swishkod som du kan använda.
  2. Lagom till terminsstart i augusti får du en värdecheck från oss och kan välja din välkomstgåva.
  3. Du får en lägre avgift även ditt andra år som medlem, det mest prisvärda medlemskapet som finns för lärare.

Hittar du inte ditt inbetalningskort? Ingen fara på taket! Logga in på Mina sidor så finns alla uppgifter du behöver där!

Har du redan betalat 100 kronor? Du kan du luta dig tillbaka och njuta av sommaren, så kommer din välkomstgåva i augusti.

Dessutom: Välj en välkomstpresent!

Om du betalat 100 kronor senast 30/6 får du en värdecheck i mailen lagom till att höstterminen startar i slutet av augusti.

Med koden kan du välja en välkomstgåva, bland annat en mössa, hörlurar, laptopfodral, laddare, resekit eller att ge en gåva till Rädda Barnen.

Grattis till att du valt världens viktigaste yrke!

3 bra skäl att fortsätta vara medlem just nu

Tre bra skäl att fortsätta som medlem i Lärarförbundet

Trygghet i vardagen. Våra experter kan du alltid vända dig till för rådgivning och tips om allt från din arbetsmiljö till löne- och karriärcoachning. Vi finns här för dig.

Karriär och utveckling. Du får möjlighet att kompetensutveckla dig löpande med våra populära kurser, inspirationsföreläsningar och nätverk. Du får även en prenumeration på branschtidningen Läraren och ett ämnesspecifikt magasin du själv väljer.

En gemenskap. Du är en del av Sveriges största akademikerförbund för lärare. En rörelse som vill ha ett starkt förbund för alla Sveriges lärare och skolledare. Vi är proffs på ditt yrke!

”Det är tillsammans vi kan påverka elevernas skolgång och vår arbetsmiljö!”

För Julia Norman, ämneslärare, var det självklart att fortsätta vara medlem i Lärarförbundet efter examen.

Du är snart en del av världens viktigaste yrkeskår och kommer att spela en stor roll för mångas framtid. Vårt fokus är att du ska ha de bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb. Säkra upp att du har tillgång till den trygghet ett fackligt medlemskap ger!

Om Lärarförbundet

Lärarförbundet är det största akademikerförbundet i Sverige med 234 000 lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare och lärarstudenter som medlemmar.

Saknar vi information om dig?

För att du ska kunna få bästa möjliga stöd av oss så är det viktigt att vi har rätt uppgifter om dig. Nu när du har tagit examen och börjar jobba och kanske flyttar så är det dags att uppdatera dina uppgifter.

Det kan du enkelt göra själv på "Mina uppgifter"? Läs mer om hur du gör här°!

Behöver du hjälp? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!