Senast uppdaterad

2022-01-12

Nätverksträff för lärare i fritidshem den 1 februari

Ta chansen att träffa andra lärare i fritidshem, fortbildas, och utbyta erfarenheter. Anmäl dig senast den 27 januari. Nätverksträffen sker online, så du kan vara med var du än bor.

Nätverksträffen riktar sig till dig som är Lärare i fritidshem, medlem i Lärarförbundet och vill engagera dig i frågor som rör fritidshem och deltar i lokala nätverk för fritidshem.


Innehåll

  • Återkoppling sedan förra träffen. Vad tar vi med oss och vad lyftes vidare?
  • Rebecca Garstad presenterar sin masteruppsats "Yrkespositionering och autonomi i fritidshem".
  • Fortsättning kring Hot och Våld - Föreläsning och diskussion om bland annat inrymning.
  • Övriga frågor.

Praktisk information

Datum och tid: tisdagen den 1 februari klockan 8.30-12.00.

Plats: online-möte via Zoom. Några dagar före träffen får du ett mejl med mer information och en länk för att kunna ansluta dig.

Anmälan: anmäl dig till Nätverksträff för lärare i fritidshem här, eller via mail till Maria Sjökvist maria.sjokvist@lararforbundet.se.

Sista anmälningsdag: den 27 januari.

Kursledare: Hanna Almcrantz, Linköpings lokalavdelning, Karin Johansson och Pernilla Holmqvist, Eskilstuna lokalavdelning ansvarar tillsammans med Lärarförbundets regionala kontor i Linköping.

Välkommen!


Mål och syfte med nätverksträffen

Engagera utifrån professionen, stärka yrkesrollen genom gemensamma frågor som engagerar och skapar en stolt profession. Synliggöra Lärarförbundets arbete med fritidshemmen - både på arbetsplatsen, lokalt på orten, och tillsammans på nationell nivå.


Tipsa gärna kollegerna

Tipsa gärna kolleger och bekanta om träffen. De är välkomna att delta så länge de är medlemmar i Lärarförbundet. Om de inte är medlemmar kan du värva dem och få bonuspoäng i vår webbshop. Värva en kollega.


Bli medlem i Lärarförbundet

Är du inte medlem i Lärarförbundet? Bli medlem nu,


Har du frågor?