Senast uppdaterad

2021-01-11

Lärarförbundet – när du vill utveckla och utvecklas

Vill du utvecklas under ditt yrkesliv, och ha möjlighet att göra karriär? Kanske byta jobb, få en ny roll med större ansvar eller förkovra dig i ditt ämne. Hos oss finns rådgivning, inspiration och möjligheter att skapa nätverk.

Gå med idag
– 6 månader gratis!

Karriärrådgivning

I våra karriärtjänster för medlemmar ingår:

Upplägget utgår från var i yrkeslivet du befinner dig*:

  1. Ny i yrkeslivet. Här läggs fokus på att identifiera dina meriter och visa att du tillgodogjort dig studierna. Du får också hjälp med att fylla ut din presentation, förtydliga din inriktning och lyfta fram din potential.
  2. Erfaren. Riktar sig till dig som har några års arbetslivserfarenhet och söker en befattning med större/nytt ansvar. Här läggs fokus på hur du drar fördel av dina erfarenheter i kombination med dina mål och framtiden.
  3. Chef. En tjänst speciellt utformad för dig som söker en chefsbefattning. Här identifieras dina ledaregenskaper, resultat och lägger lägger vikt vid din förståelse för verksamheten och tidigare erfarenheter.

"Fantastiskt att kunna få den supporten från Lärarförbundet. Det var många saker jag fick med mig som jag absolut inte tänkt på innan."

Victoria Randli, yrkeslärare.

*i alla tjänster utom Jobbsökartjänsten.

Även lärare ska kunna göra karriär, och det ska synas i lönekuvertet.

Johanna Jaara Åstrand, ordförande i Lärarförbundet.

Personlig lönecoachning

För den som vill bolla inför anställningsintervjun eller lönesamtalet finns möjlighet att ta en personlig lönecoachning med våra experter.

"Jag fick värdefulla tips och starka argument inför kommande löneförhandling."

Andreas Wendelsson, snart nyexaminerad musiklärare.

Nätverka på kurser och inspirationskvällar

Jonas Hassen Khemiri är en av föreläsarna i vårens digitala inspirationskvällar

Bygg nätverk med andra lärare, skolledare och studie- och yrkesvägledare på våra kurser, utbildningar och seminarier.

Lärarförbundet storsatsar vårterminen 2021 med digitala inspirationsföreläsningar för alla medlemmar. Det är ett gediget paket med 11 spännande föreläsare som engagerar, underhåller och involverar!

Nyhetsmagasin och tidningar i olika ämnen

Våra medlemmar får nyhetsmagasinet Läraren, som bland annat har en vetenskapssektion fyra gånger per år med fokus på forskning. Det finns också möjlighet att prenumerera på våra ämnes - och skolformstidningar.

Om Lärarförbundet

Lärarförbundet är Nordens största lärarförbund med 234 000 medlemmar, och den enda organisation som samlar kraften från hela lärarprofessionen.

  • Som ny medlem får du första sex månaderna helt gratis. Därefter får du det mest prisvärda medlemskapet av alla fackförbund inom skolområdet.
  • Ditt medlemskap ger dig allt från råd och service, till inspiration och kurser för din kompetensutveckling.

Välkommen!

Gå med idag
– 6 månader gratis!