Senast uppdaterad

2021-08-13

Just nu: 6 månader gratis

Ingen ska gå utan det stöd och den trygghet ett fackligt medlemskap ger. Därför gör vi det enklare för dig att ta steget och bli medlem: Du får de 6 första månaderna gratis (värde 1740 kr)!

En redan tuff arbetssituation har blivit allt sämre under pandemin. Sveriges lärare och skolledare tar ett stort ansvar – nu måste både staten och kommunerna ta sitt. Bli medlem och var med och sätt tryck i förhandlingsrummet och på varje arbetsplats.Med fler medlemmar kan vi sätta större tryck både på arbetsplatserna och i förhandlingsrummen, säger Johanna Jaara Åstrand, ordförande i Lärarförbundet.

3 bra skäl att bli medlem just nu

  • Trygghet i vardagen. Du får trygghet med vår inkomstförsäkring och rådgivning när du behöver det.
  • Karriär och utveckling. Du får tidningen Läraren och är garanterad plats på våra populära inspirationskvällar.
  • En del av något större. Du påverkar tillsammans med mer än 230 000 andra för bättre villkor på din arbetsplats, i hela Sverige – och för lärare och skolledare runt om i världen.

Vårt erbjudande: 6 månader gratis

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att ta steget och bli medlem hos oss!

  • I stället för 3 månader får du 6 månader gratis*, så även om du har några månaders uppsägningstid från ett annat förbund tjänar du på att byta.
  • Efter din gratisperiod får du det mest prisvärda medlemskapet för lärare och skolledare. Medlemsavgiften är 290 kronor i månaden och kan bli lägre om du till exempel är föräldraledig.

Gör så här!

  1. Fyll i på webben att du vill bli medlem, det tar bara 2 minuter.
  2. Eller ring oss på 0770-33 03 03 så hjälps vi åt att fylla i dina uppgifter.
  3. Om du byter: Kontakta ditt nuvarande förbund och säg upp ditt medlemskap.
  4. Du kommer automatiskt att ta del av erbjudandet om 6 månader gratis!

Gå med idag
– 6 månader gratis!

Därför är vi medlemmar

Mirjam och Elisabeth är två av 234 000 som valt Lärarförbundet.

* Erbjudandet gäller dig som blir yrkesverksam medlem under perioden 1/3 2021 - 31/12 2022. Efter 6 månader betalar du medlemsavgift på 150-290 kr/månad. Om du väljer att behålla de försäkringar från Lärarförsäkringar som du får vid inträdet, kommer de att debiteras fr o m månad 3.

Erbjudandet gäller inte om du byter mellan förbunden i Sveriges Lärare, till exempel från Lärarnas Riksförbund till Lärarförbundet.