Senast uppdaterad

2021-08-13

Just nu: 6 månader gratis

Ingen ska gå utan det stöd och den trygghet ett fackligt medlemskap ger. Därför bjuder vi just nu på avgiften i sex månader (värde 1 680 kr)! Erbjudandet gäller dig som blir medlem senast den 31 december 2022.

Sveriges lärare och skolledare tar ett stort ansvar – nu måste både staten och kommunerna ta sitt. Bli medlem och var med och sätt tryck i förhandlingsrummet och på varje arbetsplats.Med fler medlemmar kan vi sätta större tryck både på arbetsplatserna och i förhandlingsrummen, säger Johanna Jaara Åstrand, ordförande i Lärarförbundet.

3 bra skäl att bli medlem just nu

  • Trygghet i vardagen. Du får trygghet med vår inkomstförsäkring och rådgivning när du behöver det.
  • Karriär och utveckling. Du får tillgång till våra karriärförmåner och är garanterad plats på våra populära inspirationskvällar.
  • En del av något större. Du påverkar tillsammans med mer än 230 000 andra för bättre villkor på din arbetsplats, i hela Sverige – och för lärare och skolledare runt om i världen.

Vårt erbjudande: 6 månader gratis

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att ta steget och bli medlem hos oss!

  • Därför får du 6 månader gratis*. Även om du har några månaders uppsägningstid från ett annat förbund tjänar du på att byta.
  • Efter din gratisperiod är medlemsavgiften 280 kronor i månaden och kan bli lägre om du till exempel är föräldraledig.

Därför är vi medlemmar

För Mirjam och Elisabeth är det självklart att vara med i facket.

* Erbjudandet gäller dig som blir yrkesverksam medlem under perioden 1/3 2021 - 31/12 2022. Efter 6 månader betalar du medlemsavgift på 150-290 kr/månad. Om du väljer att behålla de försäkringar från Lärarförsäkringar som du får vid inträdet, kommer de att debiteras fr o m månad 3.

Erbjudandet gäller inte om du byter mellan förbunden i Sveriges Lärare, till exempel från Lärarnas Riksförbund till Lärarförbundet.

Gå med idag
– 6 månader gratis!