Senast uppdaterad

2021-08-13

Just nu: 6 månader gratis

Nu är det viktigare än någonsin att ingen går utan det stöd och den trygghet ett fackligt medlemskap ger. Därför gör vi det enklare för dig att ta steget och bli medlem: Du får de 6 första månaderna gratis (värde 1740 kr)!

En redan tuff arbetssituation har blivit allt sämre under pandemin. Sveriges lärare och skolledare tar ett stort ansvar – nu måste både staten och kommunerna ta sitt. Bli medlem och var med och sätt tryck i förhandlingsrummet och på varje arbetsplats.Med fler medlemmar kan vi sätta större tryck både på arbetsplatserna och i förhandlingsrummen, säger Johanna Jaara Åstrand, ordförande i Lärarförbundet.

3 bra skäl att bli medlem just nu

  • Trygghet i vardagen. Du får trygghet med vår inkomstförsäkring och rådgivning när du behöver det.
  • Karriär och utveckling. Du får tidningen Läraren och är garanterad plats på våra populära inspirationskvällar.
  • Ett fackförbund. Du blir en del av en rörelse som vill ha starka förbund för lärare och skolledare. Att vi är splittrade gynnar bara arbetsgivarna.

Vårt erbjudande: 6 månader gratis

Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att ta steget och bli medlem hos oss!

  • I stället för 3 månader får du 6 månader gratis*, så även om du har några månaders uppsägningstid från ett annat förbund tjänar du på att byta.
  • Efter din gratisperiod får du det mest prisvärda medlemskapet för lärare och skolledare. Medlemsavgiften är 290 kronor i månaden och kan bli lägre om du till exempel är föräldraledig.

Gör så här!

  1. Fyll i på webben att du vill bli medlem, det tar bara 2 minuter.
  2. Eller ring oss på 0770-33 03 03 så hjälps vi åt att fylla i dina uppgifter.
  3. Om du byter: Kontakta ditt nuvarande förbund och säg upp ditt medlemskap.
  4. Du kommer automatiskt att ta del av erbjudandet om 6 månader gratis!

Gå med idag
– 6 månader gratis!

Därför är vi medlemmar

Mirjam och Elisabeth är två av 234 000 som valt Lärarförbundet.

* Erbjudandet gäller dig som blir yrkesverksam medlem under perioden 1/3 2021 - 30/9 2022. Efter 6 månader betalar du medlemsavgift på 150-290 kr/månad. Om du väljer att behålla de försäkringar från Lärarförsäkringar som du får vid inträdet, kommer de att debiteras fr o m månad 3.