Senast uppdaterad

2021-05-20

Intervjuträning

​I Intervjuträning får öva på de vanligast förekommande intervjufrågorna, både skriftligen och muntligen. Du väljer själv om du vill genomföra båda delarna eller bara en av dem. Tjänsten är kostnadsfri för dig som är medlem.

Gå med idag
– 6 månader gratis!

Är du på väg till anställningsintervjun för ditt drömjobb? Då är det dags att förbereda dig för att göra bästa möjliga insats.

När du har kommit till intervju för ett jobb, har normalt 97 procent av alla som sökt redan uteslutits. Intervjun är ditt tillfälle att bekräfta och förstärka bilden du lämnat i din ansökan. Förutom att förstå dina meriter ännu bättre, vill den som träffar dig också få en mer personlig bild.

I denna intervjuträning får du öva på de vanligast förekommande intervjufrågorna, både skriftligen och muntligen. Du väljer själv om du vill genomföra båda delarna eller bara en av dem. Tjänsten är kostnadsfri för dig som medlem hos Lärarförbundet.

Muntlig intervjuträning

Träning via telefon med en karriärexpert. Ett samtal varar i cirka 40 minuter. Boka tid online - oftast finns det lediga tider redan följande dag.

Skriftlig intervjuträning

Du svarar skriftligen på intervjufrågor i lugn och ro och får därefter skriftligen feedback på dina svar. Beställ online och få svar inom 24 timmar.

Intervjuträningen genomförs av jobbexperter från Lärarförbundets samarbetspartner Go Monday.

Så tar du del av erbjudandet

För att ta del av erbjudandet behöver du logga in som medlem i Lärarförbundet (BankID behövs).

Om du har problem att logga in, kontakta vår medlemsservice.

När du har loggat in kommer information om erbjudandet att visas här.

"Jag hade stor nytta av Intervjuträning"