Senast uppdaterad

2022-01-20

Dialogmöte för medlemmar om medlemsomröstningen

Varmt välkommen till ett digitalt dialogmöte gällande medlemsomröstningen med Johanna Jaara Åstrand, ordförande för Lärarförbundet.

Lärarförbundet har tillsammans med Lärarnas Riksförbund och Sveriges Skolledarförbund tagit fram ett förslag att skapa en ny facklig organisering med två helt nya förbund, ett för lärare och ett för skolledare.

För att få veta vad medlemmarna tycker pågår en digital medlemsomröstningen, mellan den 20 januari och 15 februari. Alla medlemmar i Lärarförbundet kan rösta och med anledning av detta bjuder vi in till dialog med Lärarförbundets ordförande Johanna Jaara Åstrand.

Johanna berättar var i processen vi befinner oss och hon delar sina tankar om vad hon ser hända i ny organisering. Du som deltar kommer ha möjlighet att ställa frågor.

Datum & anmälan

Mötet genomför digitalt via Zoom. Tisdag den 1 februari, klockan 16.30-17.00

Anmäl dig här


Ny organisering

Mer fördjupad information om den nya organiseringen finns på sidan Ny organisering för Sveriges lärare och skolledare. Här hittar du även Inriktningsdokumentet som beskriver förslaget till ny organisering som medlemsomröstningen tar ställning till.