Press | Other languages | Om webbplatsen | Kontakta oss
Lärarförbundets logotyp.

Innehåll

Lärare i musik- och kulturskolan


På den här sidan har vi samlat genvägar till information som kan vara intressant för just dig som lärare i musik- och kulturskolan.

Lärare i musik- och kulturskolan kan få legitimation

Regeringen går nu Lärarförbundet till mötes i flera av kraven när det gäller legitimationsreglerna och föreslog den 4 december 2012 att även lärare i musik- och kulturskolan ska kunna ansöka om lärarlegitimationen.

Senaste nyhetsbreven

Lärare i musik- och kulturskolan? Se till att din epostadress är korrekt på Min sida, så får du nyhetsbrev speciellt för dig. Här kan du hitta senaste utskicket:

Hur är din ljudmiljö?

Vad du ska vara uppmärksam på när det gäller din hörsel? Hur du kan förbättra din ljudmiljö? Du som är lärare i musikskolan hittar särskilda tips.


Bästa musik- och kulturskolekommun

Pajala_basta_musikkultur_2013_200.jpg

För sjätte året i rad utser Lärarförbundet Sveriges bästa musik- och kulturskolekommun. I år delas priset ut den 27 maj. Förra året tog Pajala kommun hem priset.

Ny tidning - Uttryck

Uttryck_framsida_100.jpgLärarförbundets nya tidning för dig som är lärare i estetiska ämnen kommer med sitt första nummer 20 september.

Använd lönestatistiken!

För dig som är lärare inom musik- och kulturskolan är Lärarförbundets lönestatistik ett viktigt instrument när du förbereder dig inför lönesamtalet.

Länkar till skolformsnämnd och ämnesråd

Ledamöterna i råden och nämnderna är medlemmar som representerar sin skolform eller sitt ämnesområde i skolan.
Logga in

- för att se dina medlemsuppgifter och din personliga löneutveckling!


Inloggade medlemmar: 8

Avdelningar

Du hör till lokalavdelningen i den kommun där du jobbar.