Press | Other languages | Om webbplatsen | Kontakta oss
Lärarförbundets logotyp.

Innehåll

Startsidan / Aktuellt / Nyheter / Nominera en arbetsplats till Suntliv.nu-priset

Nominera en arbetsplats till Suntliv.nu-priset

Suntliv.nu fyller tio år - och webbplatsens uppdragsgivare, däribland Lärarförbundet, firar genom att utlysa Suntliv.nu-priset för att uppmärksamma arbetsplatser där bra arbetsmiljösamarbetare har åstadkommit något nytt, viktigt, roligt.

För att uppmärksamma de goda och viktiga insatser som görs inom arbetsmiljöområdet i kommuner och landsting instiftar parterna bakom den 10-årsjubilerande webbplatsen suntliv.nu ett pris på 50 000 kr .

Priset ska gå till en arbetsplats inom en kommun, ett landsting eller en region, där ett gott arbetsmiljösamarbete har lett till något nytt, viktigt, roligt. Prispengarna ska användas till något som kommer alla anställda på arbetsplatsen till godo.

Nominering
Det går alldeles utmärkt att nominera sin egen arbetsplats – som anställd, fackligt förtroendevald eller chef. Men det går också att som chef för en större verksamhet, eller som facklig avdelningsordförande, nominera en speciell arbetsplats, som man känner till men inte själv är verksam vid.

De fem arbetsplatser som går till final får skicka tre representanter till det stora arbetsmiljöeventet "Gilla Jobbet" på Stockholmsmässan den 24–25 oktober. Där kommer priset att delas ut av representanter för fackförbund och arbetsgivare.

Juryn välkomnar förslag till arbetsplatser och det är öppet för alla att nominera kandidater, via www.suntliv.nu.

Om suntliv.nu
Webbplatsen Suntliv.nu ger kunskap, stöd och inspiration till alla inom kommuner och landsting som vill förbättra sin arbetsmiljö, livsstil och hälsa. Suntliv.nu drivs sedan 2002 av AFA Försäkring på uppdrag av Sveriges Kommuner och Landsting och de fackliga organisationerna i samverkan.

Bild i bildspel
 

Logga in

- för att se dina medlemsuppgifter och din personliga löneutveckling!


Inloggade medlemmar: 7

Avdelningar

Du hör till lokalavdelningen i den kommun där du jobbar.

Medlemsservice

Kontakt@lararforbundet.se
0770-33 03 03 – öppet vardagar kl. 8:00-17:00.
Förändrade öppettider i påsk.

Klicka för att läsa Eva-Lis Siréns senaste krönika

Vad gäller när jag ...

Gå direkt till: