Pension? Nu? Snart? Sedan?

E-legitimation, Bank-Id

Tänk på att flera av de hemsidor vi länkar till kräver att du loggar in för att du ska kunna se dina egna uppgifter. Enklast skaffar du en e-legitimation via din bank på nätet. Läs mer på skatteverkets hemsida om e-legitimation. www.skatteverket.se/privat/etjanster/skaffaenelegitimation

Har du någon gång funderat över pensioneringen? Klart är nog ändå att den för med sig radikala förändringar av olika slag. Hur blir det ekonomiskt? Vågar du kika ner i det orangefärgade kuvertet? Hur blir det med vardagen? Och kompisarna?

Här vill vi samla information av olika slag till dig som redan är pensionär men också till dig som är klok nog att tänka framåt.

Oavsett om du redan gått i pension eller har långt kvar till den stora omställningen finns det goda skäl att stanna upp ett ögonblick och fundera över hur du kan göra det bästa av morgondagen. Det finns flera goda skäl till detta:

  • Vi lever allt längre liv
  • Dina ekonomiska förutsättningar förändras snabbt
  • Många har mycket kvar att ge efter pensioneringsdagen
  • Dina sociala nätverk kan förändras snabbt

Observera att flera länkar går till sidor som inte kontrolleras av Lärarförbundet och att vi heller inte tar något ansvar för innehållet i dessa.


KONTAKTA OSS

Besöksadress: Konferenscenter Safiren
Telefon: 0150-57672
Mobil: 072-5434884
E-post: lararforbundet@katrineholm.lararforbundet.se
Sänd meddelande till expeditionen »

LOGGA IN
SÖK