Elisabet Frödin

Välkommen till Lärarförbundet i Ale!

Här erbjuds värdefull information för dig som medlem i Lärarförbundet men även för andra intresserade. Lärarförbundet i Ale har drygt 500 medlemmar från lärare och skolledare i alla skolformer, till studie- och yrkesvägledare samt lärarstudenter. I Lärarförbundet är det självklart att vi hör ihop.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du undrar över något.


Välbesökt årsmöte

Måndagen den 17 februari hade vi årsmöte och knappa 70 medlemmar deltog. Tack till er. Förutom själva årsmötet hade vi bl a information kring arbetsbelastningsgruppen och lottade ut 4 resor till SETT-mässan i Stockholm. Efter årsmötet stannade 40 st kvar och såg filmen "Mig äger ingen".
Vi tackar Ros-Marie Johansson för sina år i styrelsen och hälsar samtidigt Lena Andreasson (Vitklövergatans förskola) och Mikaela Nordgren (Bohusskolan) välkomna som nya styrelseledamöter. Så fort protokollet från årsmötet är klart lägger vi ut det på hemsidan.

Kontakt med oss

Vi är framförallt tillgängliga på expeditionen som vanligt på måndagar mellan 9-15 om inget oförutsatt händer. Annars är det bara att prata in ett meddelande på telefonsvaret eller maila till oss så hör vi av oss så fort vi kan.

Du kan även ringa Lärarförbundets medlemsservice 0770-330303

 

KONTAKTA OSS

Besöksadress: Ledetvägen 6
Telefon: 0303-330424
E-post: lararforbundet@ale.lararforbundet.se
Sänd meddelande till expeditionen »

LOGGA IN
SÖK

Lärarförbundet i lokal media

Webbombudsmannen

Svar på frågor om ditt jobb och din lön.

Senaste frågan: Jag har bett min chef att skaffa en ljudanläggning, hörslinga eller dyligt för a... Du måste vara inloggad för att ta del av länkens innehåll

Bästa skolkommun

Placering 2013: 251 av 290 kommuner

Förra årets uppgång blev ingen trend. Vi tappar 11 placeringar. Av 290 kommuner hamnar vi ...

Läs mer »